UG main menu problem...


PDA

View Full Version : UG main menu problem...


GuitarManiac09
10-26-2006, 05:38 PM
The main menu is screwing up for me... I have screen shots. The rest of the forums are fine, just the main menu, and it's not my browser because I switched browsers and the same picture came up...
http://i92.photobucket.com/albums/l12/AdamCHS2009/UGProblem.jpg
http://i92.photobucket.com/albums/l12/AdamCHS2009/UgProblem2.jpg


So whats the deal?

Thanks :cheers:

Guitarist132
10-26-2006, 05:43 PM
are you on IE? cause its fine for me...

paintITblack39
10-26-2006, 05:44 PM
Press ctrl - F5

are you on IE? cause its fine for me...
:haha

GuitarManiac09
10-26-2006, 05:46 PM
are you on IE? cause its fine for me...
I wonder... :rolleyes: /glances at screenshot

rafarquhar
10-26-2006, 05:48 PM
Doesn't work for me, I use FF.

juniorfr3ak
10-26-2006, 05:50 PM
eh that happens to me every once in a while, it goes away

Pan-Tallica
10-26-2006, 05:55 PM
Yeah, I get that once in a while, too. Never with FF, though... It goes away when I refresh the page.

EDIT - Spoke too soon, lol:

http://img87.imageshack.us/img87/1897/printscreen1wc0.png

R0CKER1220
10-26-2006, 09:39 PM
It's because you use IE.

<_<

>_>

I think I've gotten it a fee times before on FF, I didn't mind it.

SethMegadefan
10-26-2006, 10:38 PM
It has done it to me a few times in the past, but it was doing it a suspicious amount of times for me tonight. I don't know, maybe something was being updated or what not [pretends to know what I'm talking about]. It hasn't done it recently, though. It was basically around the same time it was happening to everyone else. Whatever it is, it should be fixed now.