Running Slow


PDA

View Full Version : Running Slow


Phag Anselblow
11-10-2006, 03:47 PM
the forums seem to be running slow lately, is anyone doing modifications? :confused:

whenever im here, itll take like 20-30 seconds just to load a page, and it only happens on this site too

anyone else getting this?

zeppelinpage4
11-10-2006, 03:57 PM
Mine seems to be alright same as usual anyways.

pht
11-10-2006, 04:07 PM
its pretty the same to me, so i would say, dont worry

americnidiot
11-12-2006, 04:45 PM
mines going slowly today as well

RHCP Guitar Guy
11-12-2006, 04:54 PM
Yep same here.

BlueZephyr
11-12-2006, 04:56 PM
Yeah, it's happening to me as well.

Johny Bravo
11-12-2006, 04:58 PM
yea I got a couple of timeouts, but refresh fixes em. Wassup admins?

DorkusMalorkus
11-12-2006, 09:34 PM
This has been happening to me for the past week. It is starting to become very tiresome.

DorkusMalorkus
11-14-2006, 10:12 AM
I've noticed that this has only been occuring when there is more activity on the forum. It isn't happening to me now, and it is 6:00 AM in California. But later today, I'm quite certain that it'll take forever to load.

What is the deal?

hamett91
11-14-2006, 04:31 PM
It's fine for me. :confused:

Pan-Tallica
11-14-2006, 04:46 PM
I've noticed that this has only been occuring when there is more activity on the forum. It isn't happening to me now, and it is 6:00 AM in California. But later today, I'm quite certain that it'll take forever to load.

What is the deal?Hmm... Time of day doesn't seem to be a factor for me, but I am having some trouble loading the main forums page. Everything else is fine, but that one page is VERY slow, on both IE and FF.

DorkusMalorkus
11-14-2006, 05:01 PM
Hmm... Time of day doesn't seem to be a factor for me, but I am having some trouble loading the main forums page. Everything else is fine, but that one page is VERY slow, on both IE and FF.
It isn't happening to me now, either. It seems to be very random. When it happens, it happens to me on all pages, for IE and FF.

Green_Fox
11-14-2006, 06:15 PM
it was running very slow this morning. there wasn't much activity so I'm guessing that it doesn't matter if there are a lot of people on or very little.

divid3d
11-14-2006, 06:40 PM
i just got a few of these:

The connection has timed out
The server at www.ultimate-guitar.com is taking too long to respond.

doesn't happen all the time though so i'm not worried.

unluCKY...