Please Help


PDA

View Full Version : Please Help


arcains_valor
05-07-2007, 08:19 PM
A few people have asked me to put my gp5 songs on gp4 or midi. How do I do both those?

gonzaw
05-07-2007, 10:07 PM
If you have Guitar Pro 5 (like me), you should go to under "File" and select "Export as...", then there would be a list with the formats you can export the file, among them GP4 and MIDI...:)

arcains_valor
05-07-2007, 10:29 PM
What file?

gonzaw
05-07-2007, 10:50 PM
Your gp5 song, in that way, you put your gp5 in midi or gp4, its very easy though...

arcains_valor
05-08-2007, 07:00 PM
I was able to export the file, but now, how do I change my existing one. I've already got gp5 verion, but I want to add the gp4 and midi, how do I update it?

gonzaw
05-08-2007, 08:24 PM
Ehhh...just add those exported files in the zip file with the gp5 one, it should update immediately......

arcains_valor
05-09-2007, 09:28 PM
Ok. I finally got it, I couldn't get it before because I was just being retarded and I had no clue what I was doing. Thank you.