Every time i post on a tab...


PDA

View Full Version : Every time i post on a tab...


Tster
12-08-2007, 06:57 AM
Every time i post on a tab it comes up with -

--1--(set)

This is just on a blank page, so i press back and have to open the comments again and there is my comment. It posted but i got lead to that random page.
What the hell?? How can i fix it/can you fix the bug?

thanks.

Deagle-Eyes
12-08-2007, 07:01 AM
There is only one solution: learn the languages of the flees, breed with their woman and in time, all differences will be forgotten.

Deagle-Eyes
12-08-2007, 07:02 AM
Nah really, sorry I don't know.

Tster
12-08-2007, 07:04 AM
haha - Family Guy.

Till From Kenig
12-10-2007, 05:10 AM
Please, provide us some more details.

Do you post comment or correction?
Do you post it from the same page, where the tab is, or from new window?
Are you logged in at the moment you post comment?
Do you have javascript enabled?
What browser and operation system do you have?

Thanks.

Tster
12-11-2007, 08:40 PM
Its just a comment.
Same page
I'm Logged in
Im not sure about Javascript
Internet Explorer, i think thats what you mean?

Till From Kenig
12-12-2007, 09:17 AM
Strange thing. I tried different combination of actions, but everything is working for me. Please give me link to that tab.

Tster
12-12-2007, 07:40 PM
It happens at every tab i post on and goes to the blank page and when i press back and open up the comments again, my comments there.

Here's the link to the blank page -

http://www.ultimate-guitar.com/vote0.php?view_on&comm#comments

Till From Kenig
12-13-2007, 06:38 AM
Try it now.

Tster
12-13-2007, 07:08 PM
Its fine!!
Thanks alot man!
:D