UG Community @ Ultimate-Guitar.Com

UG Community @ Ultimate-Guitar.Com (http://www.ultimate-guitar.com/forum/index.php)
-   Guitar Gear & Accessories (http://www.ultimate-guitar.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Dead pedals (http://www.ultimate-guitar.com/forum/showthread.php?t=1574538)

STEGMAIER 11-24-2012 04:04 PM

Dead pedals
 
So i've been using pedals with a 9v adapter for quite a wile, but now they just stope working, the 3 of them. what are the posible causes/ fixes.

Robbgnarly 11-24-2012 04:16 PM

have you tried another adaper or just a 9v battery?

STEGMAIER 11-24-2012 04:29 PM

yea, none of them worked with battery

Tremolo Bum 11-25-2012 02:13 AM

Broke my decimator by plugging it into a 9v AC adapter on accident. Have you used any other adaptors other than a 9v DC one?

R45VT 11-25-2012 02:26 AM

Quote:
Originally Posted by Tremolo Bum
Broke my decimator by plugging it into a 9v AC adapter on accident. Have you used any other adaptors other than a 9v DC one?


x2.

Did you try new batteries? Did you try them one at a time in case a cable is bad? Its hard to say what could be wrong if all you give us is "they stopped working"

Does your guitar signal still pass through with them switched off?

STEGMAIER 11-25-2012 10:30 PM

they look like the work ( lights go on) but no sound at all pass through the pedal

joe_k 11-25-2012 10:34 PM

problem with the cable. plug straight into the amp using the different cables to figure out which one.


All times are GMT -4. The time now is 11:23 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.