Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > UG Community > New Members Q&A Forum
User Name  
Password
Search:

Closed Thread
Old 12-02-2012, 09:32 AM   #1
Harvey685
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Egnater Vengeance

I just received my Vengeance head. It is emitting a noticeable hum with all gain and volume knobs set to zero on either channel. It does not increase with volume turned up. Has anyone else experienced this? Possibly a defect from store?
Any info would be greatly appreciated.
Thank You All
Harvey685 is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2012, 10:17 AM   #2
themelodicdeathshow
UG Addict
 
Join Date: Mar 2008
Location: Michigan
Wrong section to post this in.
But its normal to have hum on a tube amp unless its overly loud.
__________________
My gear-
Schecter C-1 Classic
Mesa Boogie 2 Ch. Dual Rectifier(blackface)
Avatar 2x12- v30s
And some pedals

For sale Minty Ibanez RGA7 seven string with tour grade hsc $330+s/h or best offer!
PM me if interested

R.I.P Ashley S. Jean
themelodicdeathshow is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2012, 10:48 AM   #3
whoomit
 
whoomit's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
__________________
whoomit is offline   Reply With Quote
Closed Thread


Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 10:29 PM.

Forum Archives / About / Terms of Use / Advertise / Contact / Ultimate-Guitar.Com © 2014
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.