Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > Instruments > Guitar Techniques
User Name  
Password
Search:

Reply
Old 01-30-2013, 03:05 AM   #1
Jaysin
Registered User
 
Jaysin's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: South Africa, not Africa dude
Technical question

Hi Guys. Sorry if this is the wrong forum or if I'm repeating a question, but here goes:

How can one run multiple guitars through 1 pedal board or one amp or set of amps? The pros do it all the time, but other than using a mixer to channel all guitars into the effects processor/board/amp, I'm at a loss.

Your inputs (pardon the pun) wil be appreciated.

Thanks.

J
Jaysin is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2013, 03:48 AM   #2
My Last Words
Billions and billions!
 
My Last Words's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Eindhoven
Check the gear and accessories thread.
__________________
baab
My Last Words is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2013, 05:37 AM   #3
Jaysin
Registered User
 
Jaysin's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: South Africa, not Africa dude
Thanks mate. Appreciate the help.
Jaysin is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 01:35 AM.

Forum Archives / About / Terms of Use / Advertise / Contact / Ultimate-Guitar.Com © 2014
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.