Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > Instruments > Guitar Gear & Accessories
User Name  
Password
Search:

Reply
Old 02-27-2013, 01:57 PM   #1
blooddrunk
Registered User
 
blooddrunk's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Blackstar HT5 problem

Hey can anyone help please? the gain channel button on my ht5 isnt working properly. maybe it has some dust or something thats making it hard to press down. it also wont come up after being pressed hile down. could i use some contact cleaner on it? im worried about blowing it up.
blooddrunk is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 02:07 PM   #2
blooddrunk
Registered User
 
blooddrunk's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
overdrive channel button*
blooddrunk is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 02:15 PM   #3
blooddrunk
Registered User
 
blooddrunk's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
bump for help
blooddrunk is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 02:30 PM   #4
667
The Neighbor of the Beast
 
Join Date: Jun 2008
Location: Boston
Does it work with the foot pedal unplugged?
667 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 02:32 PM   #5
tubetime86
I don't even play guitar.
 
tubetime86's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Dude, this thread has been up less than an hour... No need to bump, you're just gonna annoy people and get fewer answers.

Sounds like the button is just dirty, contact cleaner could help. Other than that my guess is it's just a cheap button and has gone bad, mechanically.
__________________
Quote:
Originally Posted by Cathbard
Quote:
Originally Posted by Raijouta
Unless its electronic drums.

BURN THE WITCH!!!!!
tubetime86 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 02:33 PM   #6
blooddrunk
Registered User
 
blooddrunk's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by 667
Does it work with the foot pedal unplugged?



with or without the foot pedal it doesnt work
blooddrunk is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 03:09 PM   #7
jpnyc
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
The switch might have died. Contact Blackstar warranty support.
__________________
Proud Atheist Guitarist
jpnyc is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 03:13 PM   #8
tubetime86
I don't even play guitar.
 
tubetime86's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by jpnyc
The switch might have died. Contact Blackstar warranty support.

Or just ask for a schematic... So you can properly diagnose it...
__________________
Quote:
Originally Posted by Cathbard
Quote:
Originally Posted by Raijouta
Unless its electronic drums.

BURN THE WITCH!!!!!
tubetime86 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 05:13 AM.

Forum Archives / About / Terms of Use / Advertise / Contact / Ultimate-Guitar.Com © 2014
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.