Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > Instruments > Guitar Gear & Accessories
User Name  

Old 09-07-2012, 11:42 AM   #1
Registered User
Join Date: Apr 2012
Pedal Problemo

Hi guys, when I plug my nine volt adapter into any of my pedals the light on the adapter saying there is power running through it goes out? whats the problem here?
dementedthrashr is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2012, 11:59 AM   #2
Buckethead's Right Hand
TheNameOfNoone's Avatar
Join Date: Mar 2011
Get a new adapter.
Originally Posted by ChemicalFire
You get my first ever lolstack

The image in my head is just too funny for words at this point

Aw yeah.
TheNameOfNoone is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2012, 12:59 PM   #3
the nxt NEXT Nigel Tufnel
fastlanestoner's Avatar
Join Date: Sep 2007
Location: it's a dark night on the west coast...
you need a new adapter or perhaps one with a little more juice to run your pedal (maybe it takes 12v?)
Audio Ecstasy Productions!

Guitar/Backline Tech in the Los Angeles area and on tour!
Custom guitar pedals and cabling for stage and studio!

I set up DAWs and tweak computers to record audio. Hit me up @ audioecstasyproductions[at}gmail.com
fastlanestoner is offline   Reply With Quote

Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 10:47 AM.

Forum Archives / About / TOS / Advertise with us / Customer Support / Ultimate-Guitar.Com © 2015
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.