Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > Instruments > Guitar Gear & Accessories
User Name  
Password
Search:

Reply
Old 09-09-2012, 02:27 PM   #1
brender
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Focusrite 2i2 scarlett & reaper problems

I bought Focusrite 2i2 scarlett about a month ago to replace my ux1 and I was having trouble at first with it glitching and cutting in and out when playing my guitar through it in reaper. Well one day it stopped all the sudden but today I go to use it in reaper( I have'nt changed anything) and nothing works. Reaper won't play at all even if I set it to use direct sound nothing happens and I can't even use the Focusrite 2i2 scarlett, like if I set it as my sound card I won't get any sound out of it from music or videos.

I have reinstalled the drivers for the interface and I have reinstalled Asio4All.

My system specs are windows 7 64 bit, 4Gb ram, AMD fx series 6100 stock



FIXED: I don't know why this was causing it but I had the usb for the interface plugged into a usb 3.0 port, so I tried switching it to a 2.0 port and now it works.

Last edited by brender : 09-09-2012 at 02:35 PM.
brender is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 01:00 PM.

Forum Archives / About / Terms of Use / Advertise / Contact / Ultimate-Guitar.Com © 2014
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.