Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > Instruments > Electric Guitar
User Name  
Password
Search:

Reply
Old 12-07-2012, 05:37 PM   #1
Olle2000
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Yamaha sg2000 acting strange!

Hi, so i īve got this Yamaha sg2000 which is awsome but today it seemd to lack volume and ive allways had to use a gate to keep feedback away but now i can turn the gate of and have no noise what so ever.

Im not compaining about the noise thing, but what might have happend ??
Olle2000 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2012, 05:46 PM   #2
racertj5
Wannabe Guitar God
 
racertj5's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Input Jack issues on guitars are common. are you sure it isn't the amp?
__________________
"Music is the only thing that makes sense anymore man, play it loud enough it keeps the demons at bay." - Jojo from ATU
Currently Own:
Ibanez GAX70
Peavey VYPYR 15.
Mitchell Acoustic M0100
Johnson Acoustic JG 100
racertj5 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2012, 06:10 PM   #3
gregs1020
plays with his peters.
 
gregs1020's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
i'm going to guess dust on the contacts of the output jack.
gregs1020 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 12:15 AM.

Forum Archives / About / Terms of Use / Advertise / Contact / Ultimate-Guitar.Com © 2014
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.