Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > Music > Recordings > Tabs & Chords
User Name  
Password
Search:

Reply
Old 12-23-2012, 04:13 PM   #1
Emperor's Child
PUT YOU IN MY OVEN!
 
Emperor's Child's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: UK
Guitar Pro Sound Problem...

Hi all, not sure if this is the right place to post about this but I figured I would have a good chance of getting a reply here. Mods move this if you feel the need to.

Ok, so I've got this small but really annoying problem all of a sudden with GP5.2 where the MIDI notes don't sound when I add a note to the tab. If I play a tab in RSE and/or MIDI it works fine but normally when you add a note to the tab you hear the note briefly, whereas my GP seems to have stopped doing that .

Any ideas?
__________________
Quote:
Originally Posted by NeutralFan
My name is Lord Pussygrabber III of the Playboy Mansion, great-grandson of Donald Donald MacDonald.
Emperor's Child is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2012, 04:18 PM   #2
Wquennasar
Melancholic
 
Wquennasar's Avatar
 
Join Date: May 2010
Options -> Preferences -> Playback during Editing
__________________
My pain is constant and sharp, and I do not hope for a better world for anyone. In fact, I want my pain to be inflicted on others. I want no one to escape.
Wquennasar is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2012, 04:19 PM   #3
Emperor's Child
PUT YOU IN MY OVEN!
 
Emperor's Child's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: UK
Quote:
Originally Posted by Wquennasar
Options -> Preferences -> Playback during Editing
Thanks, that's fixed it. Must've gone to that menu about 10 times and just glided past that tickbox .
__________________
Quote:
Originally Posted by NeutralFan
My name is Lord Pussygrabber III of the Playboy Mansion, great-grandson of Donald Donald MacDonald.
Emperor's Child is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 06:10 AM.

Forum Archives / About / Terms of Use / Advertise / Contact / Ultimate-Guitar.Com © 2014
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.