Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > Instruments > Gear Building & Customizing
User Name  
Password
Search:

Reply
Old 01-23-2013, 01:43 PM   #1
10thumbstrum
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Kustom V5 Problem With JJ EL84...

Hi all, I have this problem with my little Kustom V5.

I tried to changer the power valve to a JJ EL84, but when I do the amp breaks really bad. I sent the valve back thinking it was faulty, got 2 more (this time low plate voltage) still no luck. Funny thing is that the tone control really effects the way the valve breaks up.

Can anyone please advise? Here's a little clip showing what's happening...

[forbidden link]
10thumbstrum is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2013, 01:45 PM   #2
10thumbstrum
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
OK looks like I cant post the link to the video I uploaded showing the fault.

So if you want to see it just look for KUSTOM V5 EL84 PROBLEM on you tube
10thumbstrum is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 12:23 PM   #3
Viban
UG's resident bum
 
Viban's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Just post the address without URL tags, I think new members need a couple posts before they can link.
__________________
Quote:
Originally Posted by R45VT
Bastards.
Viban is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2013, 09:39 PM   #4
10thumbstrum
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Just a follow up for those interested... the Schuguang works a treat!
10thumbstrum is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 12:16 AM.

Forum Archives / About / Terms of Use / Advertise / Contact / Ultimate-Guitar.Com © 2014
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.