Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > Instruments > Guitar Gear & Accessories
User Name  
Password
Search:

Reply
Old 01-28-2013, 03:36 PM   #1
oppiZiqqo
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Pot Amp not producing sound??

Hey guys, I've had this fender FM-65R Amp for about 2 years now. I bought it from a local pawn shop, and it was working great until one day it just kind of stopped working? I know the problem has to do with the amp itself, or the speaker. I get static and feedback when adjusting the chord and turning the amp on, but I cant hear any amplification from the guitar.. I'm no expert with this, so please be easy on me.

Any feedback is greatly appreciated, guys! Thanks in advance.

p.s.
Sorry if this is in the wrong section. Feel free to move it.
oppiZiqqo is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2013, 08:53 PM   #2
311ZOSOVHJH
G G & A - B A B Y
 
311ZOSOVHJH's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Offline
free bump day

you are in the right place

I had the 100w version of this amp when I started out 4 years ago.

Based on what you said and my knowledge of these amps I'm guessing it is the Insert Jack. The chassis is very difficult to get into so for now I would just google that problem and work from there. It may need to go to an amp tech - I'm honestly not sure. The speakers should be easy to check but I don't think that's the problem. Good luck,
__________________
311ZOSOVHJH is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2013, 09:14 PM   #3
oppiZiqqo
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
I didn't think I'd ever get a reply on this, bro! I appreciate the feedback, but I've looked all over the internet, and oddly enough, I can't find anyone with this simple problem with this model! It's frustrating, lol. Back on topic, I'm not home at the moment, but when I get there I'll be sure to check out my jack and get back to you. Thanks again. worse comes, I'll bring it into a local shop.
oppiZiqqo is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2013, 11:08 PM   #4
311ZOSOVHJH
G G & A - B A B Y
 
311ZOSOVHJH's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Offline
You are welcome and good luck.

Sometimes you've gotta bump your own thread around here. We have a 24 hr rule - but just keep it reasonalbe.

I'd check out some of the links in here (particularly on page 2)
http://www.google.com/search?q=fend...iw=1055&bih=663

It may something else entirely.

What happens if you plug in headphones? Also try plugging your guitar into the FX return (line in I think) and see if there is any difference. But honestly, if it is not the insert jack it may be something that is not worth fixing

There are some gut shots I found in here by googling 'fender frontman gut shots'
http://www.freestompboxes.org/viewtopic.php?f=2&t=11865


oh and welcome to UG
__________________
311ZOSOVHJH is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 04:37 AM.

Forum Archives / About / Terms of Use / Advertise / Contact / Ultimate-Guitar.Com © 2014
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.