Go Back   UG Community @ Ultimate-Guitar.Com > Instruments > Guitar Gear & Accessories
User Name  
Password
Search:

Reply
Old 02-05-2013, 09:53 PM   #1
firewang
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Broken GSP1101

Hi everyone

Im having a problem with my Gsp1101 and was hoping some of the knowledgeable people on this forum could help me out. All Im getting when i turn it on is bright screen and no lights in the number display. the control 2 has the start up "control 2 v1.1" displayed.

Ive tried holding down the store button while turning it on and it resets fine but when i turn it back on it briefly flashes the reset successful screen and returns to bright screen.

Oh yeah and its running the mustbebeta firmware.

cheers.
firewang is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2013, 07:03 PM   #2
fattychronic
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Bump
fattychronic is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2013, 07:14 PM   #3
Reincaster
Call me Rein.
 
Reincaster's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Try to reinstall C63 and see if it helps.
__________________
Peavey 5150
Mesa Mark IV
Mesa Single Rectifier (Series 1)
Fender Custom Shop Tonemaster
Roland Microcube

-Whitebox OS 1x12
-Port City OS 1x12

Digidesign Eleven RackAxe Fx Ultra
Reincaster is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2013, 09:45 PM   #4
firewang
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
yeah, Ive tried that but i cant get a connection.
firewang is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 11:28 PM.

Forum Archives / About / Terms of Use / Advertise / Contact / Ultimate-Guitar.Com © 2014
Powered by: vBulletin Version 3.0.9
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.