adamgur96
Not caring no more
Join date: Apr 2011
865 IQ
#1
Especially in the forums and on the profiles, it gets stuck alot too, so i have to refresh several times before it loads. And sometimes when i open a thread in a new tab the URL shows up as "about:blank" and the page is blank.

This doesn't happen to me with any other site, and it happens with all the computers in my house.

I'm using Chrome, tried firefox too, it was a bit better, but still slow.

so what's going on?

Edit: ok, it took about 6 minutes for this thread to post....
I Have An Avant Garde Fetish....
Quote by Gantz92
Im in no way an amateur. I masturbate in public all the time.
Quote by Nelsean
I can get an erection just by looking at a plastic cup, or a river.
Quote by Obsceneairwaves
Don't worry, rape will always find a back way in
Last edited by adamgur96 at Jan 18, 2013,
zappp
UnBanned
Join date: Aug 2001
2,405 IQ
#2
we've upgraded several parts of the website today. please let me know if the site is running faster now.

we've tested ourselves and it's performing 2 times (load time) better on average than before.
adamgur96
Not caring no more
Join date: Apr 2011
865 IQ
#3
Eh... I don't really feel any change, still very slow and freezes a lot to the point where i need to spam F5 until it loads...
I Have An Avant Garde Fetish....
Quote by Gantz92
Im in no way an amateur. I masturbate in public all the time.
Quote by Nelsean
I can get an erection just by looking at a plastic cup, or a river.
Quote by Obsceneairwaves
Don't worry, rape will always find a back way in