#1
I bought a generic UsB Guitar Link from ebay. I comes with an instruction manual and a driver cd with guitar rig 2. I tried setting up the drivers but this message comes up:

"This set up is for 32 bit windows only. Please use 64 bit version of start up"

I am running on an HP windows 7 (64 bit). So what do I do and how can I install a 64 bit driver? Where can I get a 64 bit driver?

If i already installed Asio4all driver, will that be enough to safely start using guitar rig w/o error?

Thanks.
Quote by Pizzafan
k.lainad Im going to use twine, tie a broom handle to a pizza, put guitar string on it, and make love to your mom with a pizztar

Quote by Gatecrasher53
I used to google image search stuff like 'sexy guitar', and 'hot guitar' and then scroll through several results pages to find maybe two images of shitty magazine covers with nude women posing with les pauls covering their genitals because I didnt know about clearing your search history and I thought I could explain away these searches if they were ever discovered as me just looking at cool guitars.


soundcloud
youtube
#2
It works. I am getting a loud hiss/screech whever it is playing though. Whenever I play I get this awful hisss/screech in the background of my playing. Once I stop playing, the hiss/screech becomes as loud as the playing volume would be. I don't know what to do! help? I am using a generic usb guitar link.
Quote by Pizzafan
k.lainad Im going to use twine, tie a broom handle to a pizza, put guitar string on it, and make love to your mom with a pizztar

Quote by Gatecrasher53
I used to google image search stuff like 'sexy guitar', and 'hot guitar' and then scroll through several results pages to find maybe two images of shitty magazine covers with nude women posing with les pauls covering their genitals because I didnt know about clearing your search history and I thought I could explain away these searches if they were ever discovered as me just looking at cool guitars.


soundcloud
youtube
#4
Quote by k.lainad
It works. I am getting a loud hiss/screech whever it is playing though. Whenever I play I get this awful hisss/screech in the background of my playing. Once I stop playing, the hiss/screech becomes as loud as the playing volume would be. I don't know what to do! help? I am using a generic usb guitar link.


What are you using for output?
“Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge.”
Charles Darwin