Page 33 of 33
Thommxz
Registered User
Join date: Jul 2010
21 IQ
#1281
Quote by fanapathy
^It's a grace note.
Just press G (or Effects->Grace Note), select hammer, duration and whether it's on or before the beat.

Sir, you've just won the interwebs.

Have my babies.
vincymon
Registered User
Join date: Jun 2008
193 IQ
#1282
I have a problem. I just bought a new laptop and transferred all of my old data (including the GTP 5 program) from my old laptop to this new one.

However, now for some reason whenever I try to open a guitar pro tab, it opens in a dodgy way. I cannot click anything, and an error box pops up, which prevents me from reading the tab properly, because it covers half the page.

I don't know why this is happening.
fanapathy
B-Tuned
Join date: Jul 2010
1,983 IQ
#1283
Quote by vincymon
I have a problem. I just bought a new laptop and transferred all of my old data (including the GTP 5 program) from my old laptop to this new one.

However, now for some reason whenever I try to open a guitar pro tab, it opens in a dodgy way. I cannot click anything, and an error box pops up, which prevents me from reading the tab properly, because it covers half the page.

I don't know why this is happening.


These sound like common symptoms of software being incorrectly installed or otherwise damaged. Even if you copied the program folder, certain files needed to run it properly may still be missing. You should definitely try to re-install it from the original installer (and obtain it if you don't have it anymore).
motown907
Registered User
Join date: Apr 2013
10 IQ
#1285
Can or will anyone find or transcribe the song the last wish from unearth and the door from C.O.C or can anyone point me in the write direction pls and thanku
Justified Death
UG Newbie
Join date: Aug 2009
405 IQ
#1286
Dont know how many people will be browsing this section of the forums, much less this thread at this time, but...I am in the process of learning a song. I had downloaded GP3 and the song I'm wanting to learn is in the GP4 format, apparently? So I deleted 3, installed 4 (for free). It works fine and everything (the program, that is), but when I try to open the file, it says I need to upgrade? It wont even load the tab. So what do you guys think is going on? Thanks in advance.
As death, when we come to consider it, is the true goal of our existence, I have formed during the last few years such close relations with this best and truest friend of mankind, that his image is not only no longer terrifying to me, but just is.
fanapathy
B-Tuned
Join date: Jul 2010
1,983 IQ
#1288
Quote by Justified Death
Dont know how many people will be browsing this section of the forums, much less this thread at this time, but...I am in the process of learning a song. I had downloaded GP3 and the song I'm wanting to learn is in the GP4 format, apparently? So I deleted 3, installed 4 (for free). It works fine and everything (the program, that is), but when I try to open the file, it says I need to upgrade? It wont even load the tab. So what do you guys think is going on? Thanks in advance.


It's kind of hard to say why it won't load. It might somehow require a newer version of GP4. GP4 is about 10 years old and not used so much anymore, maybe it's not working properly on newer operating systems.
For this I'd suggest you get GP5 or the free TuxGuitar (http://tuxguitar.herac.com.ar/download.html) - your GP4 file will work fine in both of these.
Lersch
Registered User
Join date: Jun 2013
695 IQ
#1289
I'm not sure if I will get any responses, Considering the date of the last post, but let's try it.

I was trying to adjust the latency of the Midi/RSE synch in GP5, to no success. So I adjusted everything that I could find that said latency in the Audio settings and set it all to 0. When I played the track, didn't make a difference. Then, I tried closing and reopening the tab, and to my surprise, GP5 now refuses to play it, refuses to enter the audio settings and refuses to play any other tabs. Every time I try to do something, it shows me this message- " n'est pas une valeur entierè correcte.

I'm really stressed by this, since I know can't edit any of my songs, since I write everything in GP. I would be really, really grateful if someone could help me with this.

Edit: I re-installed it and it fixed the problem. However, I could use some help with the RSE/Midi synch problem... midi always enter just a little bit late.
Last edited by Lersch at Jun 13, 2014,
maleshire101
Registered User
Join date: Jun 2014
10 IQ
#1290
Could somebody please post the guitar pro tabs for Gwar's Metal Metal Land, and for Beat you to Death. I would appreciate it immensely.
mango fresh
Registered User
Join date: Jun 2014
21 IQ
#1291
So I wrote a piece in GP6, (guitars & bass, no drums) that all sounds the way I want using the RSE. My plan was to export from GP and import these into ProTools so I can record with backing.

Midi files went in just fine, brought in the tempo/time sig changes which was great, but then I imported the .wavs

Now for whatever reason the audio of every .wav I import into PT (and reaper) seems to start AFTER the beat. It's not a HUGE length of time, but enough to screw me up if I'm trying to record on time.

Anyone ever experience this? Does GP just suck at exporting .wavs?

I just have no idea how the SAME file can produce a wav that is out of time. . .any help is appreciated!
MattyPS
Registered User
Join date: Dec 2009
1,221 IQ
#1292
Hi there,

Whenever I am using the loop (F9) to learn how to play a song slowly, GP won't care about the repeat signs and will simply ignore them... How do I fix this?
Firewind Raging
Guitar Face Emperor
Join date: Dec 2006
1,858 IQ
#1293
Whenever I try to export a file to MIDI, I get this massive error message and it doesn't export. Any ideas what I could be doing wrong? I'm using Guitar Pro 5 btw.
Ibanez RG1570 w/ Bareknuckle Pickups
Chapman Ghost Fret
PRS SE Fredrik Åkesson Singlecut
Blackstar HT-5
Harley Benton G212 Vintage
BOSS TU-2
MXR M-108
Digitech Bad Monkey
LeeAlacoque
Registered User
Join date: Nov 2010
1,104 IQ
#1294
I'm trying to copy-paste some notes in GP6 from a 6-string to a 7-string. Once I paste it to the 7-string most of the notes have moved to a different string and fret. How can I just copy-paste it exactly how it is to the 7-string?
Last edited by LeeAlacoque at Sep 1, 2014,
hendrixblues
Registered User
Join date: Sep 2014
66 IQ
#1295
Anyone know how to make a sustained note play from any bar that it's tied in?
for instance the note is typed in bar 1 and is tied across 12 bars-it will play through all 12 bars if played from bar 1 but won't play if played from bar 2,bar 3 etc
zaptagious
Registered User
Join date: Aug 2014
10 IQ
#1296
Okay, let's see how I should explain this... I have a problem where some notes have suddenly switched to zeros for some reason, but only in Guitar Pro 6, not in GP5. I can't remember what I did to make this happen but I figure I must've reinstalled the program at some point and it just ended up like this.

As far as I can tell it's only affecting notes that are 25 or higher. So far I've come across this problem in two tabs. First one (pictured) is "Pendragon - Paintbox" with the track "Clive (Brightness)" and "Genesis - Firth of Fifth" with the track "Tony Banks (piano right hand)".

It's really strange. I've redownloaded the tabs, gone through the options, reinstalled it a hundred times, removed every entry with "guitar pro" from the registry and then installed it. I've also opened the tab in GP5 (where the tabs are displayed correctly), changed the notes around, then open in GP6 but when I go to 25 or above it's changed to 0. I can change it manually in GP6 to whichever amount and save and it will stay the same but I'd rather figure out what's wrong with it. I know I can also just use GP5 but yeah...

So am I missing something?

Thanks in advance
Last edited by zaptagious at Jan 4, 2015,
metalliknot12
or not da choice is yours
Join date: Apr 2014
459 IQ
#1297
I bet somebody has asked this but what are the drums for GP6. How do you tab them out?
Fact: 90% of people clicked here
Quote by Trowzaa
Why do teenage girls walk around in odd numbers
because they can't even

Quote by Trowzaa
Fake burp until you properly burp


#METAL
boymklc
Registered User
Join date: Oct 2014
10 IQ
#1298
buy stocks risks free
LIEL LEIBOVITZ: “One afternoon it was raining in Beijing, and so we decided to stay in our hotel room and flip through television stations. And we came across this very arresting photograph of a young Chinese boy dressed in what appeared to be traditional Chinese dress. And he was standing next to a building that was very clearly Yale University.” buy stock online ”A little bit later on, I was delighted and amazed to discover that these boys, who later turned out to be very, very remarkable men, had left behind an archive of letters, of diaries, of clothing articles detailing their entire journey and also what happened to them once they finally returned to China.” The book says the boys received their American training in Massachusetts, New York, New Jersey and Connecticut. It must have been a very good education. Mr. Leibovitz says the first prime minister of the Chinese Republic completed this program. And so did the first engineer to build a large-scale railroad without foreign help. The same was true of the fathers of Chinese education, diplomacy and the Navy. purchase shares
http://www.purchasesharesonline.com
http://

invest money online legit cashout proof
See payout 489.11 processed by money online investment paid to client Imran. no doubt site in fact valid. browse screenshot it as not fake.
http://www.moneyonlineinvestment.com
http://

stealth webcam recorder
Starting your business and looking for security solutions or for current running offices you want to deploy security parameters. Don’t look for security agencies, because you have to deal with security personals on daily basis and you have to provide them salary every month. There is a more full proof solution like stealth webcam recorder. Using this technology you can deploy security cameras or CCTV around your premise. As this technology is based on IP infrastructure, each and every camera is assigned a IP address through which you can watch any camera from a single screen. An unlimited number of camera can be assigned for security and watched from single screen. These camera can be scheduled and configured, when to start capturing video, brightness, resolution. These cameras are equipped with motion detection, once they detect any motion they start capturing video with time stamp and produce alarms like buzzers, sirens and even shoot emails. This is also one time investment for whole problem. So don’t waste your energy just deploy these and leave security problem aside.
http://www.pysoft.com
http://

<a href="http://purchasesharesonline.com/exch_share_info.php?stockid=LOV"><img src="http://purchasesharesonline.com/services/get_share_image.php?stockid=M4C" border="0" title="Click to support this site">
http://

Get backlinks
There is no doubt that any site that wants to get a good profit , he should improve the view site in order to attract thousands of visitors a day , and so this site fertile ground for the purchase of the most beautiful backgrounds that will help you build a beautiful location format, must Visitors and get a higher position in the search engines ,where to get back links , and also be visible in the social networking elegantly , and buy your background is useful in increasing the ad and solve the problems of marketing , as well as an increase in sales , and profit faster mm expect , so you get quite successful marketing strategies that will allow you to to increase income sales and profits by up to 10 times or more , this is all paid for allowing access to all the background that are commensurate with the content of the site ? So The site offers the best of his , where to get back links
http://www.wheretoget-backlinks.com/r/buy_links.html
http://

Data entry
Do a search for ”free blog sites” and pick one you like. Begin setting up your blog. 2. Make posts to the blog every day. Make your blog about a subject you love. Once you become accumtomed to posting to your blog and making some money from it, you can expand to more blogs about things that are ”niche” markets that you don’t know so much about. . 3. After you’ve entered a half dozen or dozen posts, get a Google Adsense account that links to your blog site. If you use blogger, AdSense can be added from the beginning. Other free blogging sites may offer this at the start-up as well. As your readers visit your blog, they will begin to look at the ads and click through on those. Whenever purchases are made, you earn commissions. It may not be much at first; it just takes time. The more skilled you become about key words and SEO, and the more readers you gather, the more income you will earn.
http://www.dollarsincome.com/
http://

web marketing
http://www.marketing4campaign.com
http://
Last edited by boymklc at Oct 16, 2014,
adrians.shadow
Registered User
Join date: Nov 2012
75 IQ
#1299
Okay, so this a super-noob question... but where would I go if I want someone to critique a tab I wrote out? Also, where if I want someone to add drums in (I am pretty clueless with drums)? Besides that, I am pretty happy with GP6.

Oh, and that 25 or higher thing... I think I know what is going on, but could you re-upload the pic? There was none I can see.
BongoPedro
Registered User
Join date: Aug 2013
10 IQ
#1300
There are a lot of pretty crap tabs on UG. Fine, that's to be expected when it's an open site for everyone to share. There are a lot of great tabs too. But why do so many incomplete, incorrect or just plain sh*t tabs get 5 stars? What's the use of a review system as useless as that?
Zinjunda
Registered User
Join date: Apr 2015
10 IQ
#1301
Hi folks, new member here. I have a problem with GuitarPro 6.1.4 which is really getting on my nerves. I've basically had GP6.1.2 laying dormant for quite a while. Recently decided to update to 6.1.4, and now my drum tracks from stuff I composed in 6.1.2 are acting odd.

The problem: whenever there's a hi-hat in voice 1 of the drum track, but nothing in voice 2 (such as a bass drum) nor anything else (such as a snare hit) to accompany it in voice 1, the hi-hat sound becomes almost completely muted, as if the dynamic was a ppp, rather than a mf. This happens even if I remove the notes and re-write them, almost as if the error was coded into the file somehow, no matter how it's changed. Anyone know what this might be due to, or how I can fix it?

Many thanks!
/Z
Last edited by Zinjunda at Apr 20, 2015,
gitaarleraarbar
Registered User
Join date: Jun 2015
21 IQ
#1302
Hey all!!!

I'm making a new youtube channel on how to use Guitar Pro 6! There should be some interesting video's coming up for you! The first one is online, let's celebrate that!! If you have any requests in the future, let me know.

Link to the first video, I think it's a must see for a lot of GP6 users… Check it out!!
https://www.youtube.com/watch?v=LAocwaWSwGU

Sincerely,
Bart.
Last edited by gitaarleraarbar at Jun 10, 2015,
theawesomeginge
Registered User
Join date: Dec 2013
271 IQ
#1303
how to do late vibrato on GP5?
i wanna hold a 1/2 note for 1/4 then put vibrato on the latter 1/4, is that possible?
naccoachbob
Registered User
Join date: Jul 2015
10 IQ
#1304
I'm using Guitar Pro 6, and trying to transcribe an arrangement sent by a friend. There's no sharps or flats indicated in the key signature (Classical Gas) which I think is in Am. However, in one bar he plays these notes Gb (bass) Bb, Db, and Gb on the treble part. When I try to enter the flatted notes, all of them work except the Bb. It insists on using A#. Can this be fixed? I can do this in Sibelius, but prefer Guitar Pro. Of course, the tabs are right, but it seems odd to have sharps and flats on the same beat.
A second question. Can GP 6 files be imported into Sibelius? I try file/open as well as drag and drop, but it doesn't work. I did get it to export to .xml and it came up on Sibelius, but in tab only. Not sure how to get the notation to appear.
Thanks in advance,
Bob
jamessmith90001
Banned
Join date: Oct 2015
10 IQ
#1305
Buy Legit Passports,Driver’s License,ID Cards,Visas, USA Green Card,Citizenship(suredoc123@gmail.com)

Guaranteed 24 hour passport,citizenship,Id cards,driver's license,diplomas,degrees,certificates service available.

Tourist and business visa services available to residents of all 50 states and all nationalities Worldwide. are

unique producers of Authentic High Quality passports, Real Genuine Data Base Registered and unregistered

Passports and other Citizenship documents.I can guarantee you a new Identity starting from a clean new genuine

Birth Certificate, ID card, Drivers License,Passports, Social security card with SSN, credit files, and credit cards,

school diplomas, school degrees all in an entirely new name issued and registered in the government database

system.

we are able to produce the following items;

USA Driver License

REAL BRITISH PASSPORT.
REAL CANADIAN PASSPORT.
REAL FRENCH PASSPORT.
REAL AMERICAN PASSPORT.
REAL RUSSIAN PASSPORT.
REAL JAPANESSE PASSPORT.
REAL CHINESSE PASSPORT.

AND REAL PASSPORT FOR COUNTRIES IN THE EUROPEAN UNION.
REAL DRIVERS LICENSE,I.D CARDS,BIRTH CERTIFATES,DIPLOMATS,MARRIGE


Contact info's

Email.......Suredoc123@gmail.com
Fast reply..expressdocument@outlook.com
Skype.......lindalass2
Whats app...+237651048485
sam b
64066
Join date: Nov 2003
8,082 IQ
#1306
Just making a GP tab and this appeared at the top



The hell is that, and how do I get rid of it? >.<
DUMP_VERIFIED12
Banned
Join date: Dec 2015
10 IQ
#1307
ICQ:658684180 SELL GOOD CC + DUMPS TRACK 1/2 CODE 101 - 201 Verified !


- I really need good buyer and honest business for a long time , I have good software for hack credit card and dumps track

SELL DUMPS TRACK 1/2 , CODE 101 - 201 , BIN BUSINESS , PLATINUM ...AND I HAVE SELL SOFTWARE

https://www.youtube.com/watch?v=PFvwfNw48fg

----( MY ICQ : 658684180 )--------( Gmail : shopdumps.ru@gmail.com )------

*SELL DUMPS - BUY DUMPS 101 - 201 - DUMPS FOR SALE SELL TRACK 1 & TRACK 2 WORLDWIDE DUMPS EUROPE - DUMPS ASIA - DUMPS USA - DUMPS FRESH DUMPS..
*HACK DUMPS VENDOR OF DUMPS SUPPLIER DUMPS ONLINE DUMPS SERVICE DUMPS - SELLER DUMPS STORE DUMPS SHOP DUMPS FORUM TRACK1 & TRACK 2..
*DUMPS SHOP - DUMPS SELLER - USA DUMPS - WORLDWIDE DUMPS - DUMPS SERVICE - FRESH DUMPS - DUMPS STORE - DUMPS SUPPLIER - SELL DUMPS..

Fresh new Update done :

Daily Fresh Morning UPDATE DONE ASIA USA BRA CANADA EU update Done
100% Validity .
Base available
Cali
Texas
NYC
MICHIGAN
Maryland
FLORIDA
OHIO
ARIZONA
PA
GA
NC
NJ
Kansas
MA
NH
Massachusetts

USA DEMOS

4000220382713416=180810100708300322
4000220384312316=180810100376308130?%B400022038431 2316^BRUMBAUGH/JAMES/E^180810100376000000
4000220384969305=180810100220309737?%B400022038496 9305^MCCREE/MARK/T^180810100220000000
4000220385207275=180810100019300556
4000220388325769=180810100686300882
4000220389559234=180810100253305599?%B400022038955 9234^HERMAN/JENNIFER/J^180810100253000000
4000220393016353=180910100893305677?%B400022039301 6353^PARSONS/ELLEN/L^180910100893000000
4003442654171738=160310115036312
4003447924433156=180110114289437?%B400344792443315 6^DARROW/ADAM ^1801101000000000014289437000000

5151431766095262=18061015360000000000
5151431906896959=16051012220000000000
5151432101086669=18061013930000000000
5151432285842374=18051019810000000000
5155491334131284=17111018400000000000
5155970006964627=160810113224036

WRITE TRACK INFOR GOOD WORK :

*B4339931830284717^AGUSTINE/TONY ^1507101189490000457000000*4339931830284717=15071011894945700000*VISA*BUSINESS*CREDIT*FIA CARD SERVICES NATIONAL ASSOCIATION (2)*UNITED STATES*

*B4246315185161583^VAUGHAN/BOBBY ^1612101110181100000000944000000*4246315185161583=161210111018944*VISA*BUSINESS*CREDIT*CHASE BANK USA N.A.UNITED STATES

*B4280480000022241^LLC/MARCHING ANTS^1512101161280000000000728000000*4280480000022241=15121011612800007280*VISA*BUSINESS*DEBIT*CALIFORNIA C.U.UNITED STATES

*B4718288565124217^LE/KENNETH ^16041011027200000000000700000003*4718288565124217=16041011027207000082*VISA*SIGNATURE*CREDIT*U.S. BANK NATIONAL ASSOCIATION ND*UNITED STATES*

*B4246315185161583^VAUGHAN/BOBBY ^1612101110181100000000944000000*4246315185161583=161210111018944*VISA*BUSINESS*CREDIT*CHASE BANK USA N.A.UNITED STATES

*B4128003815725596^REE/LI-CHIH ROLAND ^1507201000000119010000004630000001*4128003815725596=15072011190104634635*VISA*CLASSIC*CREDIT*CITIBANK N.A.UNITED STATES

*B4128003612976525^KAZANCI/CANER ^150310100000017401000000227000000*4128003612976525=1503101174010227227*VISA*CLASSIC*CREDIT*CITIBANK N.A.UNITED STATES

*B4718305185161583^VAUGHAN/BOBBY ^1612101110181100000000944000000*4718305185161583= 161210111018944*VISA*PLATINUM*CREDIT*BANK U.S. BANK NATIONAL ASSOCIATION, ND

*B4128003815725596^REE/LI-CHIH ROLAND ^1507201000000119010000004630000001*41280038157255 96=15072011190104634635*VISA*CLASSIC*CREDIT*CITIBA NK N.A.*UNITED STATES


------ ICQ Number : 658684180

------ YAHOO : dump_verified

==========>>>>>Blogger : http://software-hack-dumps.blogspot.com

==========>>>>>Blogger : http://dumps-bussiness-101201.blogspot.com

Please contact me soon !
I hope we will do well !
Thanks You
T.A.Z
Registered User
Join date: Aug 2007
420 IQ
#1308
Quote by sam b
Just making a GP tab and this appeared at the top



The hell is that, and how do I get rid of it? >.<


That's a chord diagram. I'm not on my own computer right now so can't tell you exactly what to do but I think if you open the window to edit the info of the song, click the button that says stylesheet... and i think the option is in there somewhere.
sam b
64066
Join date: Nov 2003
8,082 IQ
#1309
ahh! Thanks, got it in the track info

"Diagrams list on the top of the score"


Weirdly, that box is checked on my other tabs and the diagram doesnt appear, yet it did on that one
Arby911
Finding the Pattern
Join date: Jul 2010
832 IQ
#1310
Quote by sam b
ahh! Thanks, got it in the track info

"Diagrams list on the top of the score"


Weirdly, that box is checked on my other tabs and the diagram doesnt appear, yet it did on that one


Did you put chords in the other tabs?
“Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge.”
Charles Darwin
T.A.Z
Registered User
Join date: Aug 2007
420 IQ
#1311
Quote by Arby911
Did you put chords in the other tabs?


^^ This. Chances are if you haven't used chords in other tabs then it won't show any at the top of the page. Although what you shown doesn't look like much of a chord haha
sam b
64066
Join date: Nov 2003
8,082 IQ
#1312
Quote by Arby911
Did you put chords in the other tabs?

No, but I didnt in this one either

Oh well, it's not a big problem!
punkindrublic91
Registered User
Join date: May 2007
49 IQ
#1313
How do I only view the tab and not view the sheet music in power tab 1.7? I tried google but no luck
noface0711
Registered User
Join date: Mar 2016
10 IQ
#1314
Hello!
I have guitar pro 6 on mac osx but when i have loaded a tab and press the play button it doesn't come any sound...
Please help!
davjdek
Registered User
Join date: Mar 2016
21 IQ
#1315
Hi all! Is there a tool that turns a guitar record (an mp3 for example) into a tab? I would be really useful!
Arby911
Finding the Pattern
Join date: Jul 2010
832 IQ
#1316
Quote by davjdek
Hi all! Is there a tool that turns a guitar record (an mp3 for example) into a tab? I would be really useful!


The short answer is no, not really.

The longer answer is yes, there are a few ways to try it, but I've yet to see anything that really works well.

As with almost anything, use Google.
“Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge.”
Charles Darwin