#1
I have the Marshall AVT 150w

i bought it use about two months ago. When i got it , it didnt have this problem.

Recently, when i switch to any of the distortion channels, it makes this horrid buzz.

It doesnt hurt me too much, be cause i play with a multi-fx pedal on clean but it still does bother me.


Could it be the tube? should i replace it?
My Rig
------------------
Schecter Damien 6 (mod with 81/85 emg)
Ibanez Xiphos
Peavey Vypyr Tube 120 <3
Digitech RP250 (for Sale)
#2
It could be the tube, cables, interference from something else. Maybe a volume pot is bad?

Take it to a repair shop if it continues. Those circuit boards sometimes just need cleaning and resodering after a few years of use.
Imagination is more important than knowledge...
It is a miracle that curiosity survives formal education.
- Albert Einstein -
#3
you could be using the amp / guitar near a tv or other source of interference?

I wouldnt think it was the valve because i've had mine for years and never had that problem.
MY DESIGN/PHOTOGRAPHY TUMBLR
Quote by SEALSniper1152

If you take a jar, and whisper what you want to hate into it, then close the jar, coat it in crunchy peanut butter, and shove it up your ass. I'm pretty sure you could hate everything after that.
#4
no, ive used it in studio, it had the same buzz, ive tried different guitars and cables still no use.
My Rig
------------------
Schecter Damien 6 (mod with 81/85 emg)
Ibanez Xiphos
Peavey Vypyr Tube 120 <3
Digitech RP250 (for Sale)
#5
can the tube affect it that much?
My Rig
------------------
Schecter Damien 6 (mod with 81/85 emg)
Ibanez Xiphos
Peavey Vypyr Tube 120 <3
Digitech RP250 (for Sale)
#6
can the tube affect it that much?
My Rig
------------------
Schecter Damien 6 (mod with 81/85 emg)
Ibanez Xiphos
Peavey Vypyr Tube 120 <3
Digitech RP250 (for Sale)
#7
sorry for the triple post but i really need an answer
My Rig
------------------
Schecter Damien 6 (mod with 81/85 emg)
Ibanez Xiphos
Peavey Vypyr Tube 120 <3
Digitech RP250 (for Sale)