#1
as the tittle says

60s solid state amp

I got new fuses for it (same as the one i remove) and its blowing them as soon as i pug the amp in, anyone knows posible causes?

Guitar : Fender CIJ Mustang and a Telecaster
Amp : 76 fender champ
Pedals : BBE green screamer, Big muff, Ibanez LU20 Pedal Tuner, boss loop pedal
#3
Never just replace a fuse - there's always a reason it went which should be investigated before you use the equipment again.
#4
get better stronger fuses
Warning: The above post may contain lethal levels of radiation, sharp objects and sexiness.
Proceed with extreme caution!
#5
Quote by justinb904
get better stronger fuses


wrong, the fuse keeps the rest of the amp from frying
#6
Quote by smb
Never just replace a fuse - there's always a reason it went which should be investigated before you use the equipment again.


any idea what is causing this to happend?

im taking the amp tomorrow to repair but i would like to know what it is before my OCD wont let me alone until i know O_o

Guitar : Fender CIJ Mustang and a Telecaster
Amp : 76 fender champ
Pedals : BBE green screamer, Big muff, Ibanez LU20 Pedal Tuner, boss loop pedal
#7
Theres a reason its blowing fuses. As its SS it might end up costing more to find out and fix the problem than buying a new amp. Just the way it is with SS stuff its pretty much disposable when it breaks.
#8
I'd open it up and look for anything stupidly obvious, like a loose piece of wire shorting something out, etc... other than that, it's probably not worth fixing