Archeo Avis
UG Nerd
Join date: May 2006
578 IQ
#3
Quote by TommyRack
Change the setting to show standard notation.

T


^This

"Piano Tab" is completely ridiculous. Learn how to read music.
Someones knowledge of guitar companies spelling determines what amps you can own. Really smart people can own things like Framus because they sound like they might be spelled with a "y" but they aren't.
lauraaurora
Laura
Join date: Dec 2012
11 IQ
#4
could someone please explain step by step how to change the tab to standard notation setting. would be appreciated muchly.
Rawshik
Homophobic Racist
Join date: Oct 2010
2,276 IQ
#5
Go to Track
Then Properties (or just press F6)
Then there should be three boxes for Slash, Standard, and Tablature.
Check the Standard box, uncheck Tablature box.
For how can I give the King his place of worth above all else
when I spend my time striving to place the crown upon myself?
Geri1992
Registered User
Join date: Sep 2011
10 IQ
#7
There is no "track" button... Just open your Guitar pro song file and press F6, thats all.
cdgraves
Registered User
Join date: Jan 2013
43 IQ
#10
as in, it is the most straightforward way possible to notate for the piano. I cannot imagine trying to read a giant ASCII graphical representation of a keyboard, a la guitar tabs.