#1
I have had my razorback 255 for a while and just started using it for live setup since were out of the studio and with my rig i cannot get this thing to play without feedback i've turned the gain down to unbearable levels and still feedback. I know it shouldn't be my amp because i use my alexi with the same emg 81 and i have no feedback problems at all. If anyone knows a good solution besides suggesting a gate cuz i love my decimator please lemme know thanks.
My Gear:
LTD EC-1000 (duncan jb/jazz)
Schecter SLS (EMGs)
ESP Horizon
6505 head
Marshall 1960lead cab
Boss noise gate
maxon od808
boss chorus
boss de-7
Dunlop strings and tortex 1.14s
#2
Could be some kind of grounding issue with the electronics. Are they fine?
#3
Well the morons left the ground wire on even though your not supposed to hook it up with active pickups, i took it off and it didn't really help
My Gear:
LTD EC-1000 (duncan jb/jazz)
Schecter SLS (EMGs)
ESP Horizon
6505 head
Marshall 1960lead cab
Boss noise gate
maxon od808
boss chorus
boss de-7
Dunlop strings and tortex 1.14s
#4
what pickups are in the razorback?
Quote by Deliriumbassist
Antisocial Behaviour Order. A chav's equivalent of GCSEs.
#5
emg 81/85 i got 81's in all my guitars not a problem with any of them except with this one
My Gear:
LTD EC-1000 (duncan jb/jazz)
Schecter SLS (EMGs)
ESP Horizon
6505 head
Marshall 1960lead cab
Boss noise gate
maxon od808
boss chorus
boss de-7
Dunlop strings and tortex 1.14s
#6
bump i rewired it and still having problems anyone got an idea i tried swapping another 81 that i knew was ok and still had it too
My Gear:
LTD EC-1000 (duncan jb/jazz)
Schecter SLS (EMGs)
ESP Horizon
6505 head
Marshall 1960lead cab
Boss noise gate
maxon od808
boss chorus
boss de-7
Dunlop strings and tortex 1.14s