Dots sells 250 T-shirts (\$2) and shorts (\$4). In April, total sales were \$600. Hint: Let S = Shorts. How many T-shirts and shorts did Dots sell?

if anyone could explain how to do problems like this i would greatly appreciate it. thanks.
Search those exact words from your title
There's only one thing we can do to thwart the plot of these albino shape-shifting lizard BITCHES!
600=250(2) + 4S

600 - 500 = 100

100 = 4S

100/4 = 25 shorts
I'm that dude with the fro.
Quote by angus fan16
Long story short, a whale flew out of the ocean, landed next to me and shot like a wall of water straight into my face.
*sigh*

250X2=500
Leaves 100
100/4 = 25

So she sells 250 shirts and 25 shorts.

edit, oh, nevermind...lol
Well you know that Dots sells 250 T-shirts at \$2 each. So that's

250 x 2 = 500

And you also know that the total sales were \$600.

So you take the 500 from the 600 and you end up with 100.

Now you know that there are \$100 worth of sales unaccounted for, and you also know that shorts sell for \$4. So 100/4 = 25. So Dots has sold 25 shorts, and 250 T shirts.
...your joking right? you can't even do this??

*sigh*

Staples sells cartons of pens (\$10) and rubber bands (\$4). Leona ordered a total of 24 cartons for \$210. Hint: Let P = Pens.

How many of cartons of each did Leona order?
...your joking right? you can't even do this??

*sigh*

You're joking, right?