#1
Hey Everyone,

I just got a used Digitech Whammy IV and I bought a power supply off ebay for it, one that met the specifications. However, when everything is plugged in, I get this odd "warble" sound, kind of like an odd echo but one that sounds like its oscillating between the original and the new note. I this normal or is this away to correct this? Also, I've tried calibrating it, that wasn't the answer.

Thanks to anyone who responds!
iGuitar 2.13
Digitech Bad Monkey
Little Big Muff
Digitech Whammy
Vox Wah
MXR Carbon Copy
MXR Phase 90
Vox AC30cc2
#2
My friend has one, and that doesnt sound normal...it does sound kind cool tho.
We've dressed up in our best...

...and are prepared to go down like gentlemen.

Quote by bogg808
The PBT is for those too TGP for the rest of UG.

#3
Sounds to me like its not fully returning to the original pitch. also is this on all settings or just on specific ones?

Kramer Focus 3000
Ibanez ATK300
Rocktron Chameleon
Digitech IPS33B
Ibanez WH10
Korg Pitchblack
Line6 UX2
#4
is it a harbl warble?
Gear:
Gibson SG w/ Bare Knuckle Aftermaths
Early 90s Fender MIM Telecaster
Squier VM Jaguar
Ibanez RGD7421
Blackstar HT-100
Avatar Vintage w/ 2 Governors and 2 Swamp Thangs
Ibanez EX
Carvin bx500 w/ Peavey 2x10&1x15
#5
Its on all settings. On settings when there is no effect when the pedal is up, the sound is fine. Its when I press the pedal down and engage the effect that the warble comes into play. And yeah, It does kind of sound odd/cool, but I'd rather have the option of not having it, heh.
iGuitar 2.13
Digitech Bad Monkey
Little Big Muff
Digitech Whammy
Vox Wah
MXR Carbon Copy
MXR Phase 90
Vox AC30cc2