#1
Hi,

I'm writing a track in GP v5.2, and I'm using the RSE for everything except the drums cause midi drums actually sound better. The drums sound fine when played by themselves, but when I play them alongside the RSE tracks they lose time. They still play at roughly the same tempo and rhythm and whatnot, but they just sound off beat, as if Lars Ulrich was playing them or something.

Does anyone know what might be causing this clash?
#2
its guitar pro... what did you expect?
whooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Quote by EJD
Reminds me of that drunkard who ran out of beer... he was so desperate, he drank furniture polish.

He came to a horrible end... but a beautiful finish.
#3
It's Called Latency go to your options > audio settings and go to MIDI and RSE latency, mess with the MIDI numbers till midi and rse matches

right now my midi is at 250 and my rse is set at 50 and its fine.
Poop.


Yes, poop.
Last edited by MattAnderson111 at Mar 22, 2009,
#4
I was not aware that programs could have a sexual preference
Quote by Tyler Durden
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.

Erowid
#5
i thought you were going to talk about guitar pro liking other programs of the same gender, but you seem to be using homosexuality as a negative adjective. i think you are very confused.
#6
I believe Guitar Pro has no sexual preference.
Quote by guitar-godfrey
when i grow up i wanna have blackandsilver's babies!

Quote by angusfan16

Quote by Scowmoo
..
HOLY HELL.

nice discovery, sir.


--------------------------------------------------------------------------------
Last edited by coryklok : Today at 01:10 PM.