#1
Hi, I bought my fuzz pedal in late June this year, and it was working yesterday, but today i plugged it in, and I only get sound from when it is bypass. I put a new battery, and it didnt work. I checked the cords, they were all working just fine. What in the world is wrong with my pedal????
#3
^He said he tried a new battery. That most likely won't work.

Check your wiring.
Quote by Tone Deaf
Someone has had too much jager in their slushy. :/
Quote by CL/\SH
First person on UG to be a grammar nazi and use the correct form of "your" in the correct context.

+ 70 virgins to you, my good sir.

Quote by Fassa Albrecht
Girls DO fap...I don't though.
#4
Is it a germanium or silicon fuzz?
Gear:
Schecter Hellraiser Deluxe
Boss DS-1
Crate GTD65

GAS List:
Mesa Boogie Dual Rectifier Roadster
#5
i know this sounds dumb but it happens to me alot.. are you putting the input where the output jack is?
#6
Quote by spug2guitarist
i know this sounds dumb but it happens to me alot.. are you putting the input where the output jack is?


that's what i was gonna suggest...
http://www.youtube.com/user/chuckmehh
Randall RM100/Basson Cab
DBX166XL/BBE Sonic Maximizer
Boss NS-2, sCream Cheese 2.0 OD, Zakk Wylde wah
Custom Epiphones
Monster Cables
Awe-in-One picks..and more
#7
Quote by JagerSlushy
^He said he tried a new battery. That most likely won't work.

Check your wiring.

Could be as easy as a disconnected wire, an adapter would still work. A battery wont work on my EHX Small Stone, but an adapter works fine (since a wire just got disconnected from the battery jack/area/thing)