#1
Was playing my schecter hellraiser with active pickups last night on a line6 spider 3 head with a blue voodoo crate cab. During my jam, the guitar went out and would not play. I figured it was the battery, so I changed them with new ones and that did not fix the issue. I plugged in a non-active ibanez into the same setup and it works fine. I plugged my hellraiser into a tube amp that isn't digital and it also works. Any idea why my guitar just won't work on the amp?

Thanks!
#2
Change cable?
Quote by Blompcube
it's so cool to hate Gibson, even the federal Department of Justice hates them.

( )( )
( . .) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
C('')('') signature to help him gain world domination.
#4
Maybe your guitar's hinting you need a better amp?

I can't really figure out what's wrong.
Quote by Blompcube
it's so cool to hate Gibson, even the federal Department of Justice hates them.

( )( )
( . .) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
C('')('') signature to help him gain world domination.
Last edited by ragingkitty at Nov 13, 2009,
#5
it might be your output jack, it probably lost connection somehow. Maybe the solder broke or a cable snapped. Check the guitar innards to see, if you don't want to or don't know how ,take it to a tech.
good luck
MIM Fender Telecaster
SX GG1 Junior (Les Paul Special clone)
Dillion Canada DXC 58 (DC Les Paul Junior)
Fender Joe Strummer Telecaster
Squier CV Duo Sonic
Epiphone Les Paul Junior Special
Squier Jazz Bass
Vox DA 15
Fender FM 212R