#1
Ambisiøst band i Oslo søker gitarist, vokalist, og keyboardist/laptop (ala Deftones/Rammstein: Leads, atmospheres og soundscapes).

Vi er tre medlemmer, gitar, trommer, og bass, og er rundt 18 år. Vi prøver å være så åpensinnede og eksperimentelle som vi mulig, og spiller derfor mye forskjellig av alt, men holder oss innenfor rock/post-grunge, metal, og også mer rolig musikk.

Prioriteringer er originalitet og dedikasjon. Vi har et meget godt øvingslokale, kjenner produsenter, har mulighet for å spille gigger på relativt kjente steder, og har et hav av sanger og materiale. Alt er klart, nå mangler vi kun meldemmer.

Innenfor rock låter vi litt som tidlig Coldplay og Snow Patrol, men mer heavy.

Innenfor metal går det for det meste i A tuning, med inspirasjon som Korn, Deftones, Meshuggah og Mastodon. Groove/prog/death, og av og til stoner metal.

Som gitarist trenger du ikke å være noen Steve Vai. Her er det låtskriving som er viktigst. Du må være åpen for all mulig musikk, ha mange inspirasjonskilder, og kunne skrive godt, originalt materiale.

Som vokalist må du både kunne skrike og synge clean, men hvis du er spesielt god på en av delene så ta kontakt uansett.

Som keyboardist må du kunne legge på atmosfære på trackene og være god med lyd. Som tidligere nevnt så leter vi etter en med samme rolle som de i Deftones og Rammstein, så hvis turntables/laptop/touchpads eller ligende er din greie, så ta kontakt.

MSN/mail: Serious_delirium@hotmail.com
Quote by Zangetsu 101
Rolling Stone is to the music industry what TheOnion.com is to news.

Ambivalence.
Last edited by Deflection at Nov 17, 2009,