#1
hey, well i took my amp to band practice today and was playin, i posted about this amp noise problem before but i decided to take a video, so tell me what you think

http://www.youtube.com/watch?v=T1zrH-iLHLE

thanks

EDIT: The guitar volume is down the whole time except for where u see me turn it up, its down all the other time
Gear List:
Guitars:
Schecter C7 Hellraiser
Jackson JS20 Dinky
Ibanez MTM1 (Slipknot Signature)
Amps:
Peavey 6505+ Head (with Grill Mod)
Cab and Effects:
Orange PPC412(BLK)
Boss NS-2 Noise Supressor
Last edited by jamesy_pwd at Nov 28, 2009,
#2
Sounds like a microphonic preamp tube to me...

Also, have you tried it with a different guitar and cable? Could be the problem as well.
Quote by Dave_Mc
I've had tube amps for a while now, but never actually had any go down on me
Quote by jj1565
maybe you're not saying the right things? an amp likes to know you care.





www.SanctityStudios.com
#3
Have you tried the amp in a different location with a different wall outlet since it started making the noise? It could be a bad earth ground on that socket causing noise. It could also be a bad tube as the guy above suggested. I'd try the amp in a different location first, just to make sure its grounded properly, and that nothing else there in that room is causing interference.
#4
it does it at home aswell as there. so its not location i dont think
Gear List:
Guitars:
Schecter C7 Hellraiser
Jackson JS20 Dinky
Ibanez MTM1 (Slipknot Signature)
Amps:
Peavey 6505+ Head (with Grill Mod)
Cab and Effects:
Orange PPC412(BLK)
Boss NS-2 Noise Supressor
#5
Try tapping the tubes one at a time with a pencil and see if you hear any of that noise coming through your amp. Its a good way to check for a microphonic tube.