#1
k i just got new emg 81 85 and installed them sounds good but the volume and tone arent working what could be the problem i hooked everything up according to the instructions
#2
Double check all the wires you sodered
MY GEAR:
PRS SE Custom 24
Jackson DKA7
Gibson Explorer
MESA/Boogie Express 5:25
BOSS GT-100

BOSS TU-2
Dunlop Cry Baby Classic
BOSS NS-2
VOX Joe Satriani Ice 9 OD Pedal
VOX Joe Satriani Time Machine Delay Pedal
Ernie Ball Strings
V Picks
#3
Quote by Koshman32
Double check all the wires you sodered

thanxs for the reply but the thing about it is these are quick connects nothing had to be soddered everything has little plugs the sound is working just cant ajust the tone or neither pickup master volume
#5
Quote by EvilAngel93
Batteries? EMGs are active/battery powered. Check if you have dead batteries

naw the battery works fine its brand new and like i said i can hear everything fine just cant turn my guitar down or ajust the tone
#6
Quote by ninoprisco
thanxs for the reply but the thing about it is these are quick connects nothing had to be soddered everything has little plugs the sound is working just cant ajust the tone or neither pickup master volume
1 - You plugged it in wrong
2 - Your volume and tone controls are defective.
3 - Your solderless buss is defective.


take your pick.
Meadows
Quote by Jackal58
I release my inner liberal every morning when I take a shit.
Quote by SK8RDUDE411
I wont be like those jerks who dedicate their beliefs to logic and reaosn.
#7
sure the volume plug is on the volume and the tone is on the tone? try switching :P
"Steven Seagal is like godzilla for barbies" -> Retard