#1
Up until yesterday, I could power my E-MU tracker Pre off of my Macbook's USB ports just fine. Now when I plug it in the power light doens't turn on but it does have enough power to light up the monitor button if I select it.

My parents PC powers the tracker and my laptop powers my hard drive, mouse, keyboard, ipod, etc simultaneously but when I go to put the tracker on my laptop it no longer works.

Any ideas what's going on? It's worked on my laptop since I bought it.
Winner of the 2011 Virginia Guitar Festival

Protools HD
Lynx Aurora 16/HD192
Mojave, Sennheiser, AKG, EV etc mics
Focusrite ISA828 pres
Waves Mercury
Random Rack Gear

65 Deluxe Reverb
PRS CE 22
American Standard Strat
Taylor 712
#2
Are you using a USB hub?

If so, stop. If not, then its possible that you are overloading the USB bus.

Essentially, too much stuff running off the USB ports can cause some things to not function fully.
I've bought, sold, and traded more gear than I care to admit.
#4
Quote by Artemis Entreri
I have used it with a hub but when I tried to use it yesterday it was the only USB I had plugged in.


AKA the only thing plugged into your comp at that time was the interface?

1st suggestion: Try a different USB port.

2nd suggestion: Try re-installing the drivers.

3rd suggestion: Try a different computer again without a hub.
I've bought, sold, and traded more gear than I care to admit.
#5
I have done all of those things except reinstall the drivers and, admittedly, I haven't restarted my computer in a long time. D'oh. Should have done that first. Let me go and do that and get back to you.
Winner of the 2011 Virginia Guitar Festival

Protools HD
Lynx Aurora 16/HD192
Mojave, Sennheiser, AKG, EV etc mics
Focusrite ISA828 pres
Waves Mercury
Random Rack Gear

65 Deluxe Reverb
PRS CE 22
American Standard Strat
Taylor 712