#1
I didn't know where I should put this as its more of a computer thing than a guitar gear question, and it's not about recording techniques/critiques.

This thing has been working fine until today. I plugged in my headphones and all i got was a buzz. It won't record audio or even pick up sound from my guitar. Lights don't come on at all either, except for a few seconds the USB led light will come on for a few seconds and go off. I figured out that when the usb cable is plugged in and i touch it to the usb port on the interface, that starts the buzz. Is the usb cable dead? Nothing sounds like its moving around inside either.

I am running Vista 32-bit and I have the new lambda drivers.
GAS LIST

Z.Vex SHO
AnalogMan Stereo Chorus
Barber Tone Press
Way Huge Supa Puss
#2
...I have literally no idea what you're on about.
...Stapling helium to penguins since 1949.
#3
Quote by Todd Hart
...I have literally no idea what you're on about.



This is what he's talking about. But it's greek, not a Lexicon.
Last edited by DeadlyIllness at Aug 2, 2010,
#4
There is a computer thread I believe.
"Music became a healer for me. And I learned to listen with all my being. I found that it could wipe away all the emotions of fear and confusion relating to my family." Eric Clapton
#5
Quote by DeadlyIllness

This is what he's talking about. But it's greek, not a Lexicon.


This was my initial thought, but I doubted it was what he meant.
...Stapling helium to penguins since 1949.
#6
Quote by Todd Hart
...I have literally no idea what you're on about.


Like i said, i didn't know where to put it. It's a usb interface for recording and it seems to have just up and fucked itself for no reason.
GAS LIST

Z.Vex SHO
AnalogMan Stereo Chorus
Barber Tone Press
Way Huge Supa Puss
#8
^thanks
GAS LIST

Z.Vex SHO
AnalogMan Stereo Chorus
Barber Tone Press
Way Huge Supa Puss