#1
i have a Peavey Vypyr 15W and when i plug my guitar in theres no sound, but when i plug my ipod into the aux it works, but my ipod doesn't work when i have my guitar and ipod plug in at the same time
anybody have this problem
..................................................
COOLEST GUITAR EVER!
Peavey: Vypyr 15W
ESP: H-1001
Guitar Rig 5 with Kontrol
Eleven rack
Fender blues Jr III
Gibson Les Paul Studio Pro
Daredevil 77 IC Op-Amp Fuzz
#2
guitar jack might be bad?
Ibanez Rg570EX
-Nailbomb & Liquifire
ENGL screamer 50
Dynacomp-TS9/808-OCD-Phase 90-Small Clone.
#3
I'm not sure how the amp's guitar input and aux are connected to each other, but I'd see if the input is busted. Open it up and check if you can see any bad solder or loose wires. JUST be damn sure to have the amp's power cord disconnected from the amp itself before you go poking around the insides.
Gear:

Guitars: Ibanez SV5470F, Ibanez Xpt700, Fender MIM Standard Stratocaster ('04-'05), Jackson Ps-2
Ashton AG200,
Amps: ENGL E530, Bugera 6262-212,
FX: TC Electronics G-major 2, Behringer EQ700, Morley Volume / Wah
#4
check the fuse? I don't know much about these things but it happened to me once so I guess it's worth a shot
#5
Quote by adslam3
check the fuse? I don't know much about these things but it happened to me once so I guess it's worth a shot

there's no fuses on 15W also i can hear my guitar when i have headphones plugged in
..................................................
COOLEST GUITAR EVER!
Peavey: Vypyr 15W
ESP: H-1001
Guitar Rig 5 with Kontrol
Eleven rack
Fender blues Jr III
Gibson Les Paul Studio Pro
Daredevil 77 IC Op-Amp Fuzz
#6
Quote by NIN1993
there's no fuses on 15W also i can hear my guitar when i have headphones plugged in


there will be fuses inside, however i don`t think this is the issue, peavey amps come with a 3 year warranty (5 if you registered it) contact peavey....