#1
My custom defender has been acting weird. Yesterday the master volume knob didn't do anything, then it started getting all fuzzy and the volume died down to near silent. It sounded like when the battery in my distortion pedal died, but it has plenty of power.

I took it into the shop and it worked fine, but today the Master Volume knob is back to doing nothing.
Smell ya later!
Quote by Hippy's Son
wow, these people are a bunch of stupid drama queens. everybody dies, idiots, not every guitar breaks.

UG's resident Pokemon Leauge Champion!
Pokemon RBY CYOA!
#2
I'm not familiar with that amp specifically, but if it's tube and you've had it a while, sounds like the tubes are going.

Do they still glow blue?
Guitars:
LTD Alexi-600 White & Black
LTD Alexi-200 Black(Death Adder pickup & Gold OFR)
Agile Interceptor Pro 727 7-string
Jackson JS30RR rhoads
Jackson DKMGT
Squire telecaster

amps:
Bugera 6262 212 loaded with WGS veteran 30's
#4
Weird. It's working now. It fizzled out again and works fine.

I've had it for about two months. I bought it used, and the guy at the store had put new tubes in it before I bought it.
Smell ya later!
Quote by Hippy's Son
wow, these people are a bunch of stupid drama queens. everybody dies, idiots, not every guitar breaks.

UG's resident Pokemon Leauge Champion!
Pokemon RBY CYOA!
#5
take each tube out and spray contact cleaner on each pin and then reseat them a few times, could have a weak contact maybe?
Guitars:
LTD Alexi-600 White & Black
LTD Alexi-200 Black(Death Adder pickup & Gold OFR)
Agile Interceptor Pro 727 7-string
Jackson JS30RR rhoads
Jackson DKMGT
Squire telecaster

amps:
Bugera 6262 212 loaded with WGS veteran 30's