#1
So basically, the FX loop is playing up, and before i fork out more money for it fixing, i wanna know if any of you guys have had the same problem ?

Basically, one minute it's working, then the next i'll get a boost of volume, but no 'FX' from the loop. I have to unplug the loop from the amp and plug it back in for it to work.

Anyone had this ?
Gear:-
Mesa Single Rectifier
Marshall DSL50 (In the process of modding!)
Fender 2x12 Deville
Marshall 1960 (V30's)
Gibson SG Standard
Gibson SG Special
Fender 'Marcus Miller' Jazz Bass

My Band
Juturna

#2
No one ?
Gear:-
Mesa Single Rectifier
Marshall DSL50 (In the process of modding!)
Fender 2x12 Deville
Marshall 1960 (V30's)
Gibson SG Standard
Gibson SG Special
Fender 'Marcus Miller' Jazz Bass

My Band
Juturna

#3
TSLs FTW!!!

ur welcome for the bump
HILT!

Where's Waldo?

#4
my friends fx loop was acting up to he has a tsl602 he eventually gave in and got it fixed but it still didn't sound that great so he gave up and uses the fx in front of his amp.
[Cool Post-N00b of the Pedalboard Thread]
Guitars:Fender Am. Standard Telecaster, Gibson SG
Amp:Fender Blues Jr.
Pedals:EQD Dream Crusher->Polytune->PH-1r->Fulldrive 2->Barber LTD->Catalinbread DLS->CE-3->Strymon El Capistan->EQD Ghost Echo
#5
:/ nice one. more money to spend hahaha
Gear:-
Mesa Single Rectifier
Marshall DSL50 (In the process of modding!)
Fender 2x12 Deville
Marshall 1960 (V30's)
Gibson SG Standard
Gibson SG Special
Fender 'Marcus Miller' Jazz Bass

My Band
Juturna

#6
haven't had that problem with my TSL.
My Gear
Guitars:
-Gibson Les Paul Studio
-Ibanez "lawsuit" Les Paul
-Ibanez S470
-PRS SE Custom

Amp:
Marshall TSL100
Marshall 1960a cab

Effects:
Dunlop 535q wah
Visual Sound Liquid Chorus

Pickups:
Guitarforce
MHD