#1
when im using guitar rig 4 or ReValver my guitar comes out my speakers with the program effects and with no effects at the same time. does anybody know why its doing this and how i can get rid of it? Im using a 1/8 to 1/4 adapter to plug into the line in on my computer
..................................................
COOLEST GUITAR EVER!
Peavey: Vypyr 15W
ESP: H-1001
Guitar Rig 5 with Kontrol
Eleven rack
Fender blues Jr III
Gibson Les Paul Studio Pro
Daredevil 77 IC Op-Amp Fuzz
#2
You need to turn down the Line In volume control in your Volume Control Panel.
Epiphone Les Paul goldtop (EMG 81/85)
Epiphone Les Paul Custom
Fender Telecaster MIM
Epiphone SG Special
Jay Turser JT200 Serpent (GFS Crunchy Rails/Crunchy Pat)
Dean V-Coustic
Ovation Celebrity
Bugera 333-212
Crate Blue Voodoo 120H
#3
If you turn off GR or Revalver and keep playing, do you still hear your guitar with no effects coming through? If so, try clicking the speaker icon on the bottom right (and this is different depending on what operating system you're using) and mute the line-in and/or mic setting, or in windows 7 go to the recording devices tab, check the properties of the line in or w/e and disable "listen." If that doesn't do it, maybe we can get some more info and try to help you out.
#4
Quote by truespin
You need to turn down the Line In volume control in your Volume Control Panel.

Thx that worked
..................................................
COOLEST GUITAR EVER!
Peavey: Vypyr 15W
ESP: H-1001
Guitar Rig 5 with Kontrol
Eleven rack
Fender blues Jr III
Gibson Les Paul Studio Pro
Daredevil 77 IC Op-Amp Fuzz