#1
I was in the middle of playing and all of the sudden out of nowhere i pretty much lost all my sustain, volume, and gain. It sounds like i have the volume knob on my guitar almost all the way down, but i dont. When i take the tuner out of my chain everything is fine...

Can someone tell me what the hell happened? i wasnt even near any of my pedals. Im guessing my best option would be to open it up.

Edit: i have a power supply so its not a dead battery.
Ibanez RG1550 Prestige
Schecter C1 Hellraiser
MIJ Ibanez Pro-line 1550
Takamine eg340c
Peavey 6505+ 112 combo
Ibanez Tubescreamer TS- 9
ISP Decimator
MXR M234 Analog Chorus
DeltaLab Digital Delay
Planet Waves Tuner Pedal
POD HD300
Last edited by whyze250f at Aug 10, 2011,
#2
I'd try going guitar>tuner>amp and wiggling the cable around to see if bad jacks are the problem then if that doesn't work open it up and look for some loose wires or anything suspicious.
Guitars:
LTD F-50
Yamaha EG-112
'77 Harmony
Roadworn Starcaster
Gretsch G5120

Amps:
Vypyr 15
Epiphone Valve Junior combo
#4
Yup did both of those. It wouldnt matter if the power supply was disconnected because its true bypass, ive had the power supply come out before and it still worked when bypassed.

Anyway, i Left it alone for awhile and it works again. Im willing to bet somethings probably loose inside.
Ibanez RG1550 Prestige
Schecter C1 Hellraiser
MIJ Ibanez Pro-line 1550
Takamine eg340c
Peavey 6505+ 112 combo
Ibanez Tubescreamer TS- 9
ISP Decimator
MXR M234 Analog Chorus
DeltaLab Digital Delay
Planet Waves Tuner Pedal
POD HD300