#1
can someone tell me what i did wrong, the pedal its now modded it was working normal suddenly stop working, barely i can hear my guitar
Bugera 6262
Squier Showmaster
Richman Custom
Starfire 7
Ibanez EX
Agile Interceptor 725
Behringer GX212 (now works as head)
JOYO JF 01
Kimaxe PJ Bass
Last edited by Tenebrion at Apr 15, 2013,
#3
Quote by Lavatain
Who modded it? When was it modded?
I did, a few weeks ago I changed the op amp and 2 capacitors and it worked but now it doesn't do anything, could have been the input? or some other thing? and I found ants inside of it could have been the ants that ****ed it up?
Bugera 6262
Squier Showmaster
Richman Custom
Starfire 7
Ibanez EX
Agile Interceptor 725
Behringer GX212 (now works as head)
JOYO JF 01
Kimaxe PJ Bass
Last edited by Tenebrion at Apr 17, 2013,
#4
did the battery go dead?
2002 PRS CE22
2013 G&L ASAT Deluxe
2009 Epiphone G-400 (SH-4)
Marshall JCM2000 DSL100
Krank 1980 Jr 20watt
Krank Rev 4x12 (eminence V12)
GFS Greenie/Digitech Bad Monkey
Morley Bad Horsie 2
MXR Smart Gate
#5
Quote by Robbgnarly
did the battery go dead?

nope, i was using a 9v psu
Bugera 6262
Squier Showmaster
Richman Custom
Starfire 7
Ibanez EX
Agile Interceptor 725
Behringer GX212 (now works as head)
JOYO JF 01
Kimaxe PJ Bass
#6
Quote by Tenebrion
nope, i was using a 9v psu

Have you tried it with a battery?
Does the sound get better/worse if you gently wiggle the input/output jacks?
2002 PRS CE22
2013 G&L ASAT Deluxe
2009 Epiphone G-400 (SH-4)
Marshall JCM2000 DSL100
Krank 1980 Jr 20watt
Krank Rev 4x12 (eminence V12)
GFS Greenie/Digitech Bad Monkey
Morley Bad Horsie 2
MXR Smart Gate