#1
Recently bought a used pedal power 2 (not plus)

tried powering 2 of my pedals (BB Preamp and an OCD v4) and the LEDs on those pedals don't even come on

only true bypass works

I've owned a PP2+ before and never had any problem like this before

The red LED on the PP2 lights up, but the LED on the pedals don't light up

Has anyone had this kind of problem before? Thanks in advance... I'm not sure what to do
Larrivée D-03R
US Fender Telecaster, Vox AC15
#2
Quote by mEtAlORc
Recently bought a used pedal power 2 (not plus)

tried powering 2 of my pedals (BB Preamp and an OCD v4) and the LEDs on those pedals don't even come on

only true bypass works

I've owned a PP2+ before and never had any problem like this before

The red LED on the PP2 lights up, but the LED on the pedals don't light up

Has anyone had this kind of problem before? Thanks in advance... I'm not sure what to do


i am not sure what the problem could be. i would DL the manual, see if you are doing anything wrong, double check the setup and try again. if i don't get results then i'd take it to a guitar shop that had a PP2 and see if their's works with the pedals. if you isolated the problem to the PP2 then i'd send it back for a new one.
punk isn't dead, it's always smelled that way.

"A perfection of means, and confusion of aims, seems to be our main problem."
-ae
#3
i've done the above except for take it to a guitar shop... I'll try that tomorrow and try my luck.
Thanks
Larrivée D-03R
US Fender Telecaster, Vox AC15