#1
Hello everyone,

I have had this planet waves cable for around 2-3 years now and recently I started noticing that when I'm plugged, depending on the angle of the jack, I can hear the radio. What can I do to fix that?
#2
Sounds like a faulty earth. Either the earth contact inside the plug or the shield of the cable itself is busted.
Gilchrist custom
Yamaha SBG500
Telecasters
Randall RM100 & RM20
Marshall JTM45 clone
Marshall JCM900 4102 (modded)
Marshall 18W clone
Fender 5F1 Champ clone
Atomic Amplifire
Marshall 1960A
Boss GT-100


Cathbard Amplification
My band
#3
Are you getting a good station come through?
"Air created the greenness. And once you've got something, that leads to otherness." - Karl Pilkington.
#4
Wat u rly need is a new amp
Quote by ChemicalFire
You get my first ever lolstack






The image in my head is just too funny for words at this point


Aw yeah.
#5
Get a new cable, unless you want to try to fix that yourself.

If you know how to re-solder (if that's the problem) the ground to each jack lead do it, and otherwise change your cable.
Name's Luca.

Quote by OliOsbourne
I don't know anything about this topic, but I just clicked on this thread because of your username :O
Quote by Cajundaddy
Clue: amplifiers amplify so don't turn it on if you need quiet.
Quote by chrismendiola
I guess spambots are now capable of reading minds.
#6
That's a cool feature, how much was it?
RG351DX - Bridge Dragonfire Screamer, Mid+Neck Fender Hot Noiseless
Peavey Valveking 112 - Eminence GB128
AMT E1 > Joyo AC Tone > Dan'o EQ > Shimverb > Digidelay