#1
as seen in the video I got a bugera 6262 infinywhatever edition, and been having issues with it lately, I have emailed bugera about it getting it repaired but haven't heard back from them.

maybe I was thinking it just has some bad tubes or anyone had issues with this before?

http://youtu.be/0FO0oxOrGtQ?list=UUM7uMmUCS6cX_Y58B4ocO1Q
Guitars:
Schecter Omen Extreme FR w/ SD Blackouts AHB-2
Epi LP 100
Epi LP Special II


Amps:
Randall RG100 Head
carvin x100b head
Carvin x100b 412
Fender FM412 Cab
#2
Are these the ones with the burning issue?
Bass Gear:

Mensinger: Speesy
Fender Precision 1989 (CIJ Rosewood)
Fender Steve Harris (CIJ)
Lakland J Sonic 5
Epiphone Explorer
Maruszczyk (custom) Jake

Ashdown CTM 100
#3
Quote by Fisheth24
Are these the ones with the burning issue?


nah, I believe those where the original series, not the infinium ones.
Guitars:
Schecter Omen Extreme FR w/ SD Blackouts AHB-2
Epi LP 100
Epi LP Special II


Amps:
Randall RG100 Head
carvin x100b head
Carvin x100b 412
Fender FM412 Cab
#4
AFAIK the thing that has more problems is the infinium system itself

Are all the power tubes glowing?
If not then you might wanna substitute them.

Also are you sure it's not the cable having problems?
Have you tried it with any other amp?
Name's Luca.

Quote by OliOsbourne
I don't know anything about this topic, but I just clicked on this thread because of your username :O
Quote by Cajundaddy
Clue: amplifiers amplify so don't turn it on if you need quiet.
Quote by chrismendiola
I guess spambots are now capable of reading minds.
#5
yeah all the tubes glow fine, no hot plating or anything, sometimes there will be like static noise but i can still here myself play, so I figured it was a tube issue...

the infinium leds in the back will sometimes light up and go away and flash and do all sorts of weird things...

hoping to hear back soon for repairs.
Guitars:
Schecter Omen Extreme FR w/ SD Blackouts AHB-2
Epi LP 100
Epi LP Special II


Amps:
Randall RG100 Head
carvin x100b head
Carvin x100b 412
Fender FM412 Cab
#6
Tubes are always the first thing to suspect, but if this thing is still under warranty I would just send it back.

The infinium LEDs going in and out make me think that your power tubes are shot, but that's just a guess.
#8
My VH100R was making a similar noise on occasion. I swapped a few (brand new and freshly installed, mind you) preamp tubes around and that worked. Maybe you need new preamps.
Gibson RD Silverburst w/ Lace Dissonant Aggressors (SOLD)
Electra Omega Prime Ceruse
Fender Franken-Jag Bass

Amps and the like:
Laney VH100R
Seismic Luke 2x12
Dunlop 105Q Wah
Gojira FX 808
Line 6 M9
#9
some say bugera is fixed. maybe they have gotten better but i have heard ten fold more complaints regarding bugera over any other brand.

if they fix it, sell it and buy a used 6505+. they are bullet proof and flame ******ant'

i hope that it gets fixed for you though. good look.
WTLT 2014 GG&A

Quote by andersondb7
alright "king of the guitar forum"


Quote by trashedlostfdup
nope i am "GOD of the guitar forum" i think that fits me better.


Quote by andersondb7
youre just being a jerk man.



****** NEW NEW NEW!
2017-07-07 2017-07-07 Update and a Chat On Noise Constraints *** NEW FRIDAY 7/7
2017-04-13 RUN AWAY from COMPUTERS!!! TCE? RANT ALERT!!!
2017-03-02 - Guitar Philosophy 1001- Be Prepared For the Situation (Thursday 2017-03-02)
2017-02-21 How to Hot-Rod the Hell of your Stratocaster for $50! (Tuesday 2017-2-21)
Resentments and Rambling from a Guitar Junkie
---> http://trashedengineering.blogspot.com/
#10
My money's on the Infinium bs itself that's ****ing up. It could be it trying vainly to bias a ****ed tube, but my money's on the biasing system itself.
When you get the big pops, the led comes on in sync with it, doesn't it?
Gilchrist custom
Yamaha SBG500
Telecasters
Randall RM100 & RM20
Marshall JTM45 clone
Marshall JCM900 4102 (modded)
Marshall 18W clone
Fender 5F1 Champ clone
Atomic Amplifire
Marshall 1960A
Boss GT-100


Cathbard Amplification
My band
#11
From what I can tell, it's bad tubes. I had a similar issue with my Fender Blues Deluxe, took it into a shop and it was just an old tube, even though they were all glowing. However, as people have already suggested, it could merely be a kink in your signal chain. Check all your cables, pedals, inputs, outputs, etc. first.
.

Quote by dullsilver_mike
The resonant frequency of the clitoris is too low for the guitar players to take care of.


Quote by jackers1234
you sir, have just won for this statement. =D


Young Knees
.