#1
hello guys
im using my mustang 2 v2 usb

i record directly from my amp to my pc using a usb cable

the sound is very clear and i love it

the problem is that i found that after i finish recording

i find the Registered clip slow , and i always have to speed it up so it gets to the what i was really playing , and i cant do it any more ,
so is there any solution ?
#2
What are your audio settings?
What are you using to record?

Check the sampling rates of everything and make sure they're all the same.
Name's Luca.

Quote by OliOsbourne
I don't know anything about this topic, but I just clicked on this thread because of your username :O
Quote by Cajundaddy
Clue: amplifiers amplify so don't turn it on if you need quiet.
Quote by chrismendiola
I guess spambots are now capable of reading minds.
#3
What are you using to play back the audio?

If you are importing uncompressed raw audio as mono when it is a stereo track then depending on the software, it will play back 1/2 speed
#5
^ if you can help us answering our questions
Name's Luca.

Quote by OliOsbourne
I don't know anything about this topic, but I just clicked on this thread because of your username :O
Quote by Cajundaddy
Clue: amplifiers amplify so don't turn it on if you need quiet.
Quote by chrismendiola
I guess spambots are now capable of reading minds.
#6
Try using VLC to play back the audio, it can tell you the bit rate, sample rate and how many channels the audio has. Compare this to what the audio recording software is telling you
#7
im really lost ._. i didnt catch anything , i dont how sample rate and channels number should be , anyway it seems pointless , forget it guys ,
#8
fender universal asio does not support the current simple rate or bit of depth

what do you think ?
#9
I think the maximum sample rate on the amp's USB is 44.1khz
Last edited by AgelessStranger at Jan 25, 2015,