#1
I've had my tweaker since January 2012 and a few months ago it stopped turning on. I just got a new fuse for it, nothing. I've tried a few power cables and still nothing. Anything else I can check myself before I have to take it to a tech?
Main Gear:
guitars;
Gibson LPJ
Squire CLASSIC VIBE Stratocaster 60's
PRS SE Custom 24
Epiphone Sheraton II

amps;
Bugera 1990, 6260
Egnater Tweaker
#3
Some amps have internal fuses. Did the new fuse blow?

Remember, fuses fail for a reason. I would recommend taking a ohm meter to the fuse to make sure it isn't bad.

If not that, I would replace power amp tubes or take it to a tech.

Also, don't go poking around in the amp if you don't know what you are doing, you potentially fry yourself.
WTLT 2014 GG&A

Quote by andersondb7
alright "king of the guitar forum"


Quote by trashedlostfdup
nope i am "GOD of the guitar forum" i think that fits me better.


Quote by andersondb7
youre just being a jerk man.



****** NEW NEW NEW!
2017-07-07 2017-07-07 Update and a Chat On Noise Constraints *** NEW FRIDAY 7/7
2017-04-13 RUN AWAY from COMPUTERS!!! TCE? RANT ALERT!!!
2017-03-02 - Guitar Philosophy 1001- Be Prepared For the Situation (Thursday 2017-03-02)
2017-02-21 How to Hot-Rod the Hell of your Stratocaster for $50! (Tuesday 2017-2-21)
Resentments and Rambling from a Guitar Junkie
---> http://trashedengineering.blogspot.com/
#4
Pretty much exactly what trashed said.

Was the old fuse even burnt out?
--

How do you say "I'm okay" to an answering machine?

--