#1
ughhhh. i hate the quick connects, and i have a problem with them.

what should i do to replace the clip that connects directly to the pickup?

also, i had it wired to two switches and no pots, just two independent off and on. i got signal bleed through them, and i don't know why.

i also need a new jack too (which sucks), where would the best place be to get that from?
WTLT 2014 GG&A

Quote by andersondb7
alright "king of the guitar forum"


Quote by trashedlostfdup
nope i am "GOD of the guitar forum" i think that fits me better.


Quote by andersondb7
youre just being a jerk man.



****** NEW NEW NEW!
2017-07-07 2017-07-07 Update and a Chat On Noise Constraints *** NEW FRIDAY 7/7
2017-04-13 RUN AWAY from COMPUTERS!!! TCE? RANT ALERT!!!
2017-03-02 - Guitar Philosophy 1001- Be Prepared For the Situation (Thursday 2017-03-02)
2017-02-21 How to Hot-Rod the Hell of your Stratocaster for $50! (Tuesday 2017-2-21)
Resentments and Rambling from a Guitar Junkie
---> http://trashedengineering.blogspot.com/
#2
Did the clip on the harness break, or the plug on the pickup? You can buy a complete new wiring harness from EMG (or ebay)
Don't know about the switches, but the jack you can just buy a regular STEREO jack, it's nothing special.

EDIT: I think you can just get the wire you need, too. You don't need to buy a whole new kit.
Harmony: Stratocaster
Alvarez: F-200
Schecter: Omen 6
Fender: BXR-60
Dean: Metalman Z Bass (Betty)
Egnator: Tweaker 15
Pearl: Maximum
ESP/LTD: EXP-300
Custom: Harley Quinn Bass
Custom: TK-421 Explorer
A steadily growing supply of pedals
Last edited by ryanbwags at Aug 8, 2016,