#1
ok, my digi rp50 when its plugged in wont out ne kind of sound,buzz or feedbak even, i have it plugged up right, new batteries and all......but idk wats wrong with it....(plz no digitech bashing...idk, some people just dont like them)
What new friends will the day bring?

Private in the 7>6

[Member of the Ibanez S Players.] PM Striketalonx to join
#2
What IS the RP50? I too have Grunge, but have neva heard of RP50.

[IN PHIL WE TRUST]


Quote by Trowzaa
I only play bots. Bots never abandon me. (´・ω・`)

#3
its a fx processor, the lowest of the rp series i think, its all i could afford..
What new friends will the day bring?

Private in the 7>6

[Member of the Ibanez S Players.] PM Striketalonx to join
#4
all cables working fine??
Founder Of The "Jimmy Page Stole All Of My Potential Riffs" Club PM To Join!.

Quote by CoreysMonster
Meh, I usually just buy them off the local shaman, unless I'm in the wilderness, where I rely on raw meat to raise my HP.
#5
yea...........they 100% fine, work with all my other pedals, and such
What new friends will the day bring?

Private in the 7>6

[Member of the Ibanez S Players.] PM Striketalonx to join
#6
How old is Pedal? Has it had the living crap beaten out of it?

[IN PHIL WE TRUST]


Quote by Trowzaa
I only play bots. Bots never abandon me. (´・ω・`)

#7
Have you checked your guitar-cable is working?
I have the same pedal and mine's working perfectly after over 1 year of rought usage.
I recommend you getting an ac-adapter, since batteries doesn't seem very reliable..
#8
its only bout 6 mnths old, all cables fine as i have said, im fixed on gettin a full power supply....but ne help on wat mite else be wrong..
What new friends will the day bring?

Private in the 7>6

[Member of the Ibanez S Players.] PM Striketalonx to join
#9
Hm... you live in Ohio. Hasn't it been storming up there recently? (It has here at least...) It might have gotten fried in a power surge, though as I type it it sounds highly improbable.

[IN PHIL WE TRUST]


Quote by Trowzaa
I only play bots. Bots never abandon me. (´・ω・`)

#10
we have had some, but it hasnt been plugged up while there was a storm
What new friends will the day bring?

Private in the 7>6

[Member of the Ibanez S Players.] PM Striketalonx to join
#11
Well dang, then, I've got nothing...

[IN PHIL WE TRUST]


Quote by Trowzaa
I only play bots. Bots never abandon me. (´・ω・`)

#12
I have the RP 100 and it has a headphone jack, does your's? If it does try that. If that doesn't work than it is probably fried.
#14
^yes, i have it turned up to my normal settings, and have even had it up all the way...common sense man...
What new friends will the day bring?

Private in the 7>6

[Member of the Ibanez S Players.] PM Striketalonx to join
#15
Hmm, have you tried it with even more new batteries?
You could also try a power adaptor with it and see if it works.
"Breathe, breathe in the air
Don't be afraid to care"

Fender Strat/Tokai LS80>few pedals>Orange Rocker 30