#1
first
i know they suck, and that i should have got something better like the cube, blah blah blah
but i was give a spider II 15 for christmas to mess about with, and the clean channel was working perfectly till today, now im getting really bad muddy distortion even with the drive completely off.

anyone else have one with the same problem or know whats going on?
Quote by Nemesis260
police is logical. or do your duty and rape him back

GEAR:
Laney BH150
Marshall B150
Line6 Spider II 15
BOSS HM-2 Heavy Metal (80's!)
Epi SG Special
Peavey Milestone III
#2
Maybe try different EQ settings??

Sorry, but the Spider series is just a problem in itself. Well, I can't speak for the Spider 3's, but the 1's and 2's I've played were both pretty bad.
Quote by Zeppelin71
Umm. . .uh. . .your mom touched sjones' dick. YOUR MOM TOUCHED OUR GUITARISTS GENITALS IN A CAMPER AT A BIKER FESTIVAL! truth.
#3
try playing away from the amp, and move the amp away from any computers or anything. could it be your guitar, your cable, give everything bit of a shake
#4
ive tried changing the EQ, havent tryed moving the amp, but i figured it wouldnt be that cause its usually always by the computer.
Quote by Nemesis260
police is logical. or do your duty and rape him back

GEAR:
Laney BH150
Marshall B150
Line6 Spider II 15
BOSS HM-2 Heavy Metal (80's!)
Epi SG Special
Peavey Milestone III
#5
is it plugged into a power bar or anything? sometimes when i have the tv on at the same time as the amp it has that problem
My Facebook

MAIN Gear:

Jackson Pro Rhoads


AMP:

Head: Mesa Boogie Dual Rectifier BLACK FACE

Cab: Mesa Boogie 4x12 Road King Slant
#6
Quote by xXBlack_PickXx
sometimes when i have the tv on at the same time as the amp it has that problem


Just 5 mins earlier I pluged in to play with my wah and before starting I could hear a sports-radio through my amp!!


Just try to pucnh/kick it...It works sometimes...A friends guitar had some pickup-problem and with his permission of course.I punched it and now its ok..!Violence does wonders sometimes!!!
My gear:
-Gibson Les Paul Studio
-Fender DG-11E Black (Acoustic)
-Marshall AVT50
-Cry Baby "Wylde Wah"
-Roland RE-20 Space Echo
#7
hahaha
im tempted to kick it, but i moved it away from teh computer & it sounds okay again, and actually clean!

thanks!
Quote by Nemesis260
police is logical. or do your duty and rape him back

GEAR:
Laney BH150
Marshall B150
Line6 Spider II 15
BOSS HM-2 Heavy Metal (80's!)
Epi SG Special
Peavey Milestone III
#8
its a line6, that pretty much explains everything
My Gear
Schecter C-1 Hellraiser
Peavey Valveking 112
Line 6 über-Metal Pedal

Quote by pwrmax
All you care about is looks? No wonder you have it hard.

Quote by srvflood
You can't have sex with her personality.
#9
Quote by shadowsoldier08
its a line6, that pretty much explains everything


Its a nice amp to start with though...Low price for a decent and loud amp,and its great for metal...Its shitty..but not that much..Its not a Behringer ffs!!


Happy it works aggain!!
My gear:
-Gibson Les Paul Studio
-Fender DG-11E Black (Acoustic)
-Marshall AVT50
-Cry Baby "Wylde Wah"
-Roland RE-20 Space Echo