#1
Hey, i'm new here in this forums,
i'm Ezequiel from Argentina

I bought recently a used BOSS DD-3 from my cousin.
I used it a couple of times perfectly,
but then when i try using it, the pedal light turns on, but there is no effect although i can hear the clean guitar sound. it's like the pedal isn't there although its turned on.
i do not have the boss original adaptor, i use a generic one which i set in 9V.
somebody knows about this and can help?

thanks a lot,
ezequiel
#2
Have you tried fiddling with the controls? The level could be set to 0 or you could have it on the loop function....
"Breathe, breathe in the air
Don't be afraid to care"

Fender Strat/Tokai LS80>few pedals>Orange Rocker 30
#3
i open it from below and couldn't fiddle the main board because i couldn't "take" it from the pedal because the two upper ends are stuck to the "shell" (sorry for the bad english :P)

i hope you understand my explanation

thanks for the response
ezequiel
#4
I didn't mean the insides, I just meant the knobs on the top...
"Breathe, breathe in the air
Don't be afraid to care"

Fender Strat/Tokai LS80>few pedals>Orange Rocker 30
#6
Ah ok then, have you tried using it with a battery though?
"Breathe, breathe in the air
Don't be afraid to care"

Fender Strat/Tokai LS80>few pedals>Orange Rocker 30
#7
i have 3 batteries but they are not new.
i tried the three but the delay does not turn on with any of them.

i have to try with a new battery though

any other recommendation?

thanks
ezequiel