#1
yeah its me once again with another ****ing prob

again i cant get the bass to play outon the amp wen i t was working last night

the battery has bin checked and changes .... still nothing

the onli time it any noise came out was when i pure shoved it into the bass

is it he connector cable or the place the connctors connects to on the bass

help please !!!!!!


btw im a nebie bassist using a m8s bass so im pua panicking
#2
Have you tried a different cable?
Founder of Jaco society

[22:08:23] <Confusius> I wish I was a bassist
[22:08:26] <Confusius> you fuckers look cool


Want to know how to play bass in jazz? Read this.
#3
There could be something wrong with your cable or imput jack. Make sure nothing is loose on the imput jack and try a different cable.
Quote by DaveMustaine08
Quote by puppetmaster917
I think white people are better than black people.
While this statement is kinda racist and straightforward, it does have many FACTS to back it up lolz.

#4
Like sinan said it might just be the cable. I had the same problem, I got no sound simply because my instrument cable was nackered. I took it to a music shop, asked him to check it, and then replaced it because it was faulty.

It could be the input jack but definetely check the cable first.
signature
#5
Quote by aixelsydevahi
There could be something wrong with your cable or imput jack. Make sure nothing is loose on the imput jack and try a different cable.



lol imput

yea its probly the jack on your bass take it to the store get it checked out
CO-Founder of the Geddy Lee Fanclub
PM me or RIC4003 to join

Member#15 of the RushClub
and Alex Lifesons biggest fan

Pm Maet to join

Proud Member of the Yes Club
Pm TheHeartbreaker to join
#6
probably a faulty jack or a crappy cable, try inserting the cable on the jack and you play some notes and you'll find a sweet spot that will let you have sound... if you find it dont move around too much ahahah....