#1
Ok well i cant hear any sounds when i do anything , normally when someone sends a message it goe"bala doo" or whatever that sound is, but nothing now , i cant even hear other voicecalls , i cant even preview the sound in the options,

does anyone know how to fix this!? ive tryed reinstalling

thanks
UG's Official Stuffed Toy! Because I am so cuddly wuddly


I LOVE KENSAI
#3
can i please have answers from people who arnt douche bags??
UG's Official Stuffed Toy! Because I am so cuddly wuddly


I LOVE KENSAI
#4
try installing another verision.
My Facebook

MAIN Gear:

Jackson Pro Rhoads


AMP:

Head: Mesa Boogie Dual Rectifier BLACK FACE

Cab: Mesa Boogie 4x12 Road King Slant
#5
check your options to see if the sound is turned down or something
Quote by Kensai

It's the pit; nelson mandela could make a thread urging everyone to do an effort towards reducing apartheid politics in some countries and everyone would post a photoshop of him with a melon hat.
#7
Quote by Retardwitguitar
check your options to see if the sound is turned down or something


+1
Go to Tools/Options/Alerts & Sounds/
Fiddle about there
#9
yeah ive tryed everything in alerts and soundstill nothing.
UG's Official Stuffed Toy! Because I am so cuddly wuddly


I LOVE KENSAI
#10
Quote by Tranx
Are there sound problems with any other progs?


no
UG's Official Stuffed Toy! Because I am so cuddly wuddly


I LOVE KENSAI
#11
Lol dontworry about it guys i got it, i had a mute script on once , and when i deleted the script, it muted everything , then it was gone , just had to reinstall the script then put soundsback on
UG's Official Stuffed Toy! Because I am so cuddly wuddly


I LOVE KENSAI