#1
Tis a Sansa e200 2 GB
every time I turn it on it says "Load main image failed..switch to recovery mode"
I switch to recovery mode and it doesn't do ****
Any suggestions on what I can do besides getting a new one?
Or like what program I can use to recover mp3 player data....cuz it happened to my friends mp3 player too (its an RCA)
#2
Send it back to the factory?
I've ruined 2 mp3s so far and got 2 new ones for no charge.

One was a Creative Zen, the other was a local brand mp3.
#4
Firmware sounds ****ed.

Has it occured to you to e-mail their tech support before asking in The Pit?

There's probably a program that upgrades/fixes the firmware (the MP3 player's OS) when it's plugged in via USB.
#5
Dude I had the same problem. You need new firmware esy to take care of. When you go into recovery mode hook it up to a comp and a box will pop up thats call 16mp or something like that. Drag a couple of files in the box( I can email em to you or you can get em from scandisk) and when you unplug it it will restart like new
#6
Quote by Metal_Freak2
Dude I had the same problem. You need new firmware esy to take care of. When you go into recovery mode hook it up to a comp and a box will pop up thats call 16mp or something like that. Drag a couple of files in the box( I can email em to you or you can get em from scandisk) and when you unplug it it will restart like new


ya...send me the files please
die6dead6enough6@hotmail.com
#7
Quote by Vermintide
Firmware sounds ****ed.

Has it occured to you to e-mail their tech support before asking in The Pit?


Pit >>Pwnz>> g-mail tech Haxors

Obv